«Εχθροί» στο Hollywood, φίλοι στη ζωή (pic)
i

© Netflix

«Εχθροί» στο Hollywood, φίλοι στη ζωή (pic)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:37 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 07:41 - 20.01.2023

Ο Μπο Κρουζ, κατά κόσμον Χουάντσο Ερναντγκόμεθ των Ράπτορς, συνάντησε τον Κέρμιτ Ουίλτς, δηλαδή τον Άντονι Έντουαρντς των Τίμπεργουλβς.

Ο Χουάντσο Ερναντγκόμεθ ζει και εργάζεται στο Τορόντο του Καναδά και αγωνίζεται στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Ισπανός φόργουορντ πέραν από την καριέρα του στο ΝΒΑ όμως, έχει… ανοίξει τις δουλειές τους στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ως Μπο Κρουζ στην ταινία του Άνταμ Σάντερ, «Hustle», έκανε μεγάλη αίσθηση. Ίσως μεγαλύτερη απ’ ότι στα παρκέ. 

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1) συνάντησε στο γήπεδο τον Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και μπορεί στο Hollywood να τον… νίκησε, αλλά στην κανονική ζωή ηττήθηκε (128-126). Ο νεαρός φόργουορντ των Λύκων υποδύθηκε τον fiction χαρακτήρα Κέρμιτ Ουίλτς, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να εκνευρίσει τον Μπο Κρουζ στη μεγαλύτερη διάρκεια της ταινίας. 

Το σενάριο τους ήθελε «εχθρούς», αλλά τώρα ήταν απλώς αντίπαλοι. Οι δυο τους μάλιστα, έχουν αναπτύξει μία ζεστή φιλική σχέση. Βρέθηκαν στη Μινεσότα και θυμήθηκαν τις κοινές κινηματογραφικές τους εμπειρίες. 

Όσον αφορά στις αγωνιστικές τους επιδόσεις ο Ισπανός φόργουορντ των Ράπτορς είχε 2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 12 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο σταρ της Μινεσότα σταμάτησε στους 23 πόντους, προσθέτοντας 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.