Φαλ για Μπαρτζώκα: «Είναι αρκετά νευρικός, μην του προκαλέσω κι άλλα προβλήματα» (vid)
i

©Intime

Φαλ για Μπαρτζώκα: «Είναι αρκετά νευρικός, μην του προκαλέσω κι άλλα προβλήματα» (vid)

Δημήτρης Χούπης 22:42 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 13.03.2023

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε στην εκπομπή τζάμπολ της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον προπονητή του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Μουστλάφα Φαλ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τζάμπολ της ΕΡΤ και μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Απίθανη απάντηση του Γάλλου σε ερώτηση γιατί δεν σουτάρει τρίποντα!

Ο Μουστάφα Φαλ είναι από πέρυσι ένα από τα σημαντικόνερα γρανάζια της ερυθρόλευκης «μηχανής». Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του κι ο κόουτς έχει κερδίσει έναν παίκτη που «σκεπάζει» τα αντίπαλα καλάθια και προκαλεί τρόμο.

Ο Φαλ μίλησε στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα όσα ζει στο λιμάνι του Πειραιά με τον Ολυμπιακό:

Για το στυλ του και τον προπονητή του: «Του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί, αλλά καιοι έξυπνι παίκτες που παίζουν καλά στην άμυνα και δημιουργούν».

Για την Ευρωλίγκα: «Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Όταν πας στο Final Four θες να κερδίσεις».

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο: «Συγκεντρώνομαι μόνο στη Ζαλγκίρις που έχει μεγάλο κίνητρο και καλή έδρα. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τα ντέρμπι που έζησε: «Είναι ωραία ματς και η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει το κίνητρο και ο ανταγωνισμός. Σε αυτά τα ματς μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Δεν θα είναι εύκολο. Είμαστε το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά είμαστε φαβορί και καλύτερη ομάδα».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα να βρω ένα ωραίο μέρος. Έχω τα πάντα εδώ και δεν υπάρχει λόγος να φύγω».