Φαλ: «Θα είμαι πιο φρέσκος με την επιστροφή Μιλουτίνοφ, όμως δεν μου είχαν λείψει οι προπονήσεις μαζί του» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:42 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 23.11.2023

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις (24/11) τονίζοντας ότι χαίρεται που επιστρέφουν οι τραυματίες, όμως δεν χαίρεται που παλεύει ξανά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις, γιατί οι μάχες τους ήταν… κουραστικές!

Ο Μουστάφα Φαλ είχε δώσει τα πάντα το τελευταίο διάστημα, παίζοντας 35+ λεπτά σε κάθε αγώνα λόγω της απουσίας του Μιλουτίνοφ. Στο ματς με την Ζάλγκιρις (24/11) και από εδώ και στο εξής δεν θα χρειαστεί να το κάνει ξανά, καθώς ο Σέρβος επέστρεψε, με τον Γάλλο πάντως, με μια δόση χιούμορ, να τονίζει στις δηλώσεις του πως δεν του είχαν λείψει οι μάχες του με τον έτερο «γίγαντα» του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μουστάφα Φαλ:

Για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στην Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό, να παλέψουμε, να παίξουμε σκληρά και να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Για τις επιστροφές των τραυματιών:

«Δεν είναι ότι νιώθω πιο σίγουρος, γιατί πάντα όταν επιστρέφουν οι παίκτες από τραυματισμούς, χρειάζονται χρόνο. Είναι όμως καλό το ότι επιστρέφουν σιγά – σιγά και θα μπορέσουμε να κάποια στιγμή να δείξουμε στο παρκέ τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα δεν θα είναι στο 100% τώρα, όμως μόλις επιστρέψουν και προσαρμοστούν και οι νέοι παίκτες, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που μπορούμε. Είναι καλύτερα που συμβαίνει αυτό τώρα και επιστρέφουν αυτή τη χρονική περίοδο, παρά να συνέβαινε αργότερα».

Για το πως νιώθει που δεν θα χρειαστεί να παίξει 35’.

«Θα έχω την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι. Θα είμαι πιο φρέσκος, πιο επιθετικός, όμως η προσέγγιση μου δεν θα αλλάξει».

Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ κανονικά απέναντι στη Ζάλγκιρις, εξετάσεις το απόγευμα για Μήτρου - Λονγκ
EUROLEAGUE

13:11 - 23.11.2023

Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ κανονικά απέναντι στη Ζάλγκιρις, εξετάσεις το απόγευμα για Μήτρου - Λονγκ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε έναν βαθμό στην κανονικότητα, με τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ να είναι πίσω στη δράση και να είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ζάλγκιρις (24/11). Τι γίνεται με Μήτρου - Λονγκ και Ουίλιαμς - Γκος.

Για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Μιλουτίνοφ στην προπόνηση:

«Όχι, γιατί με κουράζει».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης