Μεγάλη ένταση στη λήξη του Φενέρ – Παναθηναϊκός: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σλούκας και Γουίλμπεκιν, η χειρονομία του αρχηγού στους οπαδούς της Φενέρ (vid)

Μεγάλη ένταση στη λήξη του Φενέρ – Παναθηναϊκός: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σλούκας και Γουίλμπεκιν, η χειρονομία του αρχηγού στους οπαδούς της Φενέρ (vid)

22:27 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 17.10.2023

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο φινάλε του αγώνα της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο φινάλε του αγώνα της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα της Τουρκίας πήρε τη νίκη με 83-69 έχοντας τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του.

Την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν να κάνουν το καθιερωμένο «ζντο», ο Σκότι Γουίλμπεκιν απευθύνθηκε στον Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ενοχλήθηκε και οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ... κοντά.

Στην κόντρα των δύο μπασκετμπολιστών μπήκαν και άλλοι παίκτες και λίγο έλειψε να γίνει γενική σύρραξη. Εκείνη την στιγμή επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και από τις δύο πλευρές, χώρισαν τους παίκτες και το επεισόδιο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα… θέματα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι από το βίντεο φαίνεται να είχε προηγηθεί κανονικά η χειραψεία του Κώστα Σλούκα με τον Αμερικανό γκαρντ, αλλά δεν προέκυψε κάτι το αξιοσημείωτο μεταξύ των δύο και σίγουρα όχι σε τέτοιο βαθμό, που να ακολουθήσει αυτή η γενικευμένη σύρραξη.

Επιπλέον, από τις εικόνες, εμπλοκή στο συμβάν έχει και ο Λευτέρης Μαντζούκας που ήταν επίσης έξαλλος με κάποιον αντίπαλό του, ενώ και ο Χουάντσο ήταν εκνευρισμένος.

Ο Κώστας Σλούκας αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την αποχώρησή του από το παρκέ. Ο αρχηγός του τριφυλλιού στο στόχαστρο των οπαδών της Φενέρ σε όλη τη διάρκεια του ματς.