Κλείνει μεταγραφή-έκπληξη η Φενέρμπαχτσε

Κλείνει μεταγραφή-έκπληξη η Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 13:48 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 22.01.2024

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να ενισχύσει το ρόστερ της, στη σκιά των πολλών τραυματισμών των τελευταίων εβδομάδων, με τον Αμινέ Νουά να είναι ο «εκλεκτός» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη θέση των φόργουορντ.

Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν δημιουργήσει σημαντικό κενό στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε ενόψει συνέχειας. Ο τραυματισμός του Νέιτ Σέστινα, σε συνδυασμό με την ανησυχία που υπάρχει για την κατάσταση του Νταϊσόν Πιέρ, έκαναν τους ιθύνοντες την ομάδα να βγουν στην αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ.

Ο παίκτης που ξεχώρισε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την ενίσχυση της ομάδας ήταν ο Αμινέ Νουά. Ο Γάλλος φόργουορντ γνωρίζει καλά την Euroleague, έχοντας εμπειρία στην διοργάνωση με την Βιλερμπάν, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της Χάποελ Χολόν.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ντερτόνα και πλέον ετοιμάζεται για τρίτο διαφορετικό σταθμό μέσα στη σεζόν, για χάρη της Φενέρμπαχτσε, του Σάρας. Οι δύο πλευρές προχώρησαν σημαντικά τις επαφές τους και έφτασαν σε συμφωνία για τον επόμενο μήνα, με τον Νουά να βρίσκεται καθ' οδον για την Πόλη.

Θέμα αγωνιστικής κατάστασης δεν τίθεται, μιας και έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και αναμένεται να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει τα «καναρίνια» σε Τουρκία και Euroleague.