«Νοσοκομείο» η Φενέρμπαχτσε στο Κάουνας

Φενέρμπαχτσε

«Νοσοκομείο» η Φενέρμπαχτσε στο Κάουνας

Χρήστος Τσάλτας 14:08 - 19.01.2024

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει μια σειρά από προβλήματα να διαχειριστεί.

Να παραμείνει σε τροχιά 4άδας θέλει η Φενέρμπαχτσε, που αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει ως αντίπαλος της ομάδας που ανδρώθηκε και έζησε πολύ μεγάλες στιγμές, τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Έτσι, το παιχνίδι στην Zalgirio Arena αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα όμως, ο Σάρας έχει και μια σειρά από προβλήματα να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα της 22ης αγωνιστικής, καθώς μετράει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις απουσίες. Η καθεμιά με τη δική της βαρύτητα.

Εκτός δράσης για το παιχνίδι του Κάουνας έχουν τεθεί οι Μετετσάν Μπιρσέν και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, ενώ σε αυτούς τους δύο προστέθηκαν τα ονόματα των Νέιτ Σέστινα και Ταρίκ Μπιμπέροβις. Μια συνθήκη που αναγκάζει τον Γιασικεβίτσιους να ανακατέψει την τράπουλα, για να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο Σάρας αναμένεται να καλύψει τα κενά με λύσεις εκ των έσω, με την απουσία του Χέιζ-Ντέιβις να είναι κομβική, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του, σε άμυνα και επίθεση.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής