Γιασικεβίτσιους: «Ομαδικό πνεύμα και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο»!

Γιασικεβίτσιους: «Ομαδικό πνεύμα και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο»!

Γιάννης Πάλλας 21:02 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 19.05.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρεται στη μεγάλη «μάχη» της Φενέρμπαχτσε με την Μονακό στο πριγκιπάτο την Τετάρτη (8/5, 20:00) στο Game 5 της Euroleague

Η Φενέρμπαχτσε έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο τέταρτο παιχνίδι με την Μονακό και πλέον επιστρέφει στο πριγκιπάτο για το Game 5 την Τετάρτη (8/5, 20:00), γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία στο δρόμο για το Final-4 του Βερολίνου.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφερόμενος στη μεγάλη «μάχη» με την Μονακό επικεντρώθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να πάρει τη νίκη και το «εισιτήριο» για το μεγάλο ραντεβού.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και στο πέμπτο παιχνίδι με το ίδιο πάθος και ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο δύσκολα γίνεται για τη Μονακό. Πρέπει να βρούμε καλύτερες λύσεις στην επίθεση, να δείξουμε καλό ομαδικό πνεύμα και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο» δήλωσε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας.

Η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της με πίεση στην άμυνα και περιορίζοντας τη δράση των Τζέιμς και Λόιντ που είναι δυο πολύ σημαντικοί παίκτες για την επίθεση των μονεγάσκων.

Ξέρει ότι το πλεονέκτημα έδρας της γαλλικής ομάδας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που το έχουν ξανακάνει οι Τούρκοι θεωρούν ότι μπορούν να το επαναλάβουν.