Φενέρμπαχτσε: Προπονήθηκαν Ουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα

Σκότι Ουίλμπεκιν

i

Intime

Φενέρμπαχτσε: Προπονήθηκαν Ουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα

Σκότι Ουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιελιτσα προπονήθηκαν με την Φενέρμπαχτσε, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μπορεί να υπολογίσει μεν σε αυτούς, αλλά να είναι άγνωστο ακόμα το αν θα παίξουν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει επιπλέον πονοκεφάλους στο Game 3 απέναντι στην Φενέρμπαχτσε για τα Playoffs της Euroleague.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα να προπονούνται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και να τεστάρουν τους εαυτούς τους σε καταστάσεις φουλ πίεσης, με τον Έλληνα κόουτς να μπορεί πλέον να υπολογίσει και σε εκείνους ενόψει της συνέχειας. 

Ο Ουίλμπεκιν είχε ακολουθήσει την αποστολή της Φενέρμπαχτσε και στην Αθήνα, όμως εν τέλει δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς δοκίμασε στις προπονήσεις, χωρίς όμως να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα ματς της ΣΕΦ. Βέβαια η Φενέρ δεν τον… χρειάστηκε εν τέλει, καθώς με τον Κάρσον Έντουαρντς να κάνει σπουδαία δουλειά στη θέση του, μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο Game 2 και να έχει πλέον το πλεονέκτημα στα χέρια της. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο Σέρβος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, όμως στις προπονήσεις που ακολούθησαν στην Πόλη έδωσε το «Παρών» και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη

Ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο πως οι δύο τους θα παίξουν στο σημερινό παιχνίδι, καθώς είναι στο χέρι του Δημήτρη Ιτούδη το αν θα κρίνει πως είναι έτοιμοι αγωνιστικά να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε ενόψει του Game 3. 

Από εκεί και πέρα, εκτός δράσης θα παραμείνει ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί και θα είναι σίγουρα εκτός από το τρίτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Φενέρ και Ολυμπιακό

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Πειραιώτες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και καταστρώνει ανενόχλητος τα πλάνα του για το Game 3, το οποίο είναι ο πρώτος τελικός που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός για να μείνει ζωντανός και να διεκδικήσει εκείνος την παρουσία του στο Final 4 του Κάουνας. Εξάλλου πριν την σειρά οι Ερυθρόλευκοι ήταν το μεγάλο φαβορί, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.