Η Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται δυναμικά στη διεκδίκηση του Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια (vid)

Η Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται δυναμικά στη διεκδίκηση του Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:59 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 08.06.2023

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η πρώτη που έδειξε τη διάθεσή της να σπάσει το συμβόλαιο του Ντάριους Τόμπσον με τη Μπασκόνια, μόνο που τώρα έχει ανταγωνισμό καθώς σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα η Φενέρμπαχτσε προτείνει μία δελεαστική προσφορά στον Αμερικανό γκαρντ για συνεργασία δύο σεζόν.

O Nτάριους Τόμπσον την πρώτη του χρονιά στο επίπεδο της Euroleague δεν βοήθησε τη Μπασκόνια να προσεγγίσει τους στόχους τους. Οι Βάσκοι έμειναν εκτός Play Offs, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, η Ένωση Παικτών τον επέλεξε ως τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο της λίγκας και το μέλλον του ανήκει σε αυτήν. Όχι όμως, στον ισπανικό σύλλογο -απ' ότι φαίνεται και παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. 

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του και μάλιστα δεν έδειξε να την ενδιαφέρει καθόλου το μισό εκατομμύριο του buy-out που έχει σύμφωνα με την δέσμευσή του με τη Μπασκόνια. 

Η φήμη για αποχώρηση του Ντόρσεϊ... εξιτάρει τις ελληνικές ομάδες (vid)
EUROLEAGUE

12:56 - 08.06.2023

Η φήμη για αποχώρηση του Ντόρσεϊ... εξιτάρει τις ελληνικές ομάδες (vid)

Ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έχει γίνει (ακόμα), αλλά αν η Φενέρμπαχτσε ή ο παίκτης αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους, τότε ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Παναθηναϊκός, θα «εισβάλουν» στην Κωνσταντινούπολη για να τον διεκδικήσουν - Το ίδιο θα κάνουν και άλλες ομάδες της Euroleague.

Είναι διατεθειμένη να την καλύψει, μόνο που σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα, ο 28χρονος, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν την Ευρώπη με 12,6 πόντους και 6,7 ασίστ, έχει μπει στο στόχαστρο και της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του baskeyballinside360, αλλά και της ισραηλινής εφημερίδας Israel Hayom, όχι μόνο το έχουν προσεγγίσει, αλλά έχει κατατεθεί ήδη προσφορά διετούς συνεργασίες. Μάλιστα, οι πηγές αποκαλύπτουν πως ο παίκτης σκέφτεται πολύ σοβαρά την μετακόμισή του στην Τουρκία, καθώς η προσφορά είναι ανώτερη από την ήδη υπάρχουσα της ομάδας του σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία Τζόρτζιο Αρμάνι

Πάντως, στη Φενέρμπαχτσε έχουν να διαχειριστούν αρκετά ζητήματα, καθώς αυτή τη στιγμή η Αναντολού Εφές προηγείται με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών του τούρκικου πρωταθλήματος και ο πιθανός αποκλεισμός θα οδηγήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Ήδη, αρχίζουν να υπάρχουν φήμες περί αποχώρησης του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αν και κάτι τέτοιο θα ξεκαθαριστεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Προς το παρόν η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί αν ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση, που αν και νίκησε την Εφές στο πρώτο παιχνίδι με 42 πόντους διαφορά, έχασε το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο ματς και το προβάδισμα στο τρίτο.