Περίπατος για την Φενέρ του Γιασικεβίτσιους με μπροστάρη τον Ντόρσεϊ

Περίπατος για την Φενέρ του Γιασικεβίτσιους με μπροστάρη τον Ντόρσεϊ

Sportal newsroom 19:00 - 17.12.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε... τ' όπλο του και η Φενέρμπαχτσε συνέχισε νικηφόρα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της, συντρίβοντας την Τουρκ Τέλεκομ με 99-71.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Φενέρμπαχτσε, στο ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας, στην εγχώρια λίγκα. Η Φενέρ αντιμετώπισε την Τουρκ Τέλεκομ εντός έδρας και παρά το γεγονός πως Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκαν κατάφερε να φτάσε στη νίκη και να διατηρήσει τον καλό ρυθμό των τελευταίων ημερών.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας του, μετρώντας 19 πόντους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Φενέρ στο επιθετικό κομμάτι, σε ένα παιχνίδι που έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για την ομάδα του στο μπροστά μέρος του παρκέ.

Ο Ντόρσεϊ δεν ήταν μόνος, καθώς ο Μελίχ Μαχμούτογλου πρόσθεσε 18 πόντους, με τον Σεμούς Χαζέρ να προσθέτει 16 πόντους, πλαισιώνοντας τους δύο γκαρντ της ομάδας του στη νίκη απέναντι στην ομάδα από την Άγκυρα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιασικεβίτσιους συνέχισε στον καλό ρυθμό, μετά τη νίκη κόντρα στην Μονακό, για την Euroleague, στο ντεμπούτο του Λιθουανού κόουτς στον πάγκο της ομάδας του. Κι όλα αυτά λίγο πριν από την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, κατά την οποία η Φενέρ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ζαλγκίρις (εντός) και την Άλμπα Βερολίνου (εκτός έδρας).

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 46-28, 71-48, 99-71.