Γιατί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγινε και πάλι viral με αφορμή τη γέννηση του παιδιού του Πίτερς (vid)

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Γιατί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγινε και πάλι viral με αφορμή τη γέννηση του παιδιού του Πίτερς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:44 - 16.12.2023

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά δεν ήταν για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, αλλά μια τοποθέτηση που συζητιέται ακόμα και σήμερα και αφορά ένα από τα πιο σημαντικά θέματα στη ζωή ενός ανθρώπου.

Ο Άλεκ Πίτερς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της οικογένειας και αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας του από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Βαλένθια, για την 14η αγωνιστική της Euroleague, στο φαληρικό στάδιο.

Η απουσία του, λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του σήκωσε αρκετή συζήτηση, με το αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού να παίζει τον δικό της ρόλο. Την ίδια ώρα που επανήλθε στην επιφάνεια μια τοποθέτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν δίστασε να δώσει άδεια σε παίκτη του, εν μέσω πλέι οφ, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στην... αλησμόνητη συνέντευξη Τύπου του 2017 ο Σάρας είχε εξηγήσει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τον λόγο που έδωσε άδεια στον Αουγκούστο Λίμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι της Ζαλγκίρις. Η γέννηση του παιδιού του άλλωστε είχε βρεθεί σε πρώτο πλάνο και για τον Βραζιλιάνο σέντερ αυτή ήταν η απόλυτη προτεραιότητα

«Εγώ του έδωσα άδεια! Έχεις παιδιά; Μόλις αποκτήσεις, θα καταλάβεις. Πιστεύεις ότι το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ένας ημιτελικός είναι σημαντικός; Όταν θα κάνεις το πρώτο σου παιδί, θα καταλάβεις τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή. Έλα να τα ξαναπούμε τότε. Δεν υπάρχει κάτι πιο μαγικό για έναν άνθρωπο από τη γέννηση του παιδιού του. Πίστεψέ με. Ούτε τίτλοι, ούτε τίποτα. Ο Αουγκούστο είναι στα ουράνια τώρα, και είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτόν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιασικεβίτσιους.