«Ασπίδα» προστασίας του Μπαφέ στον Μπαρτζώκα: «Οι ''δολοφόνοι'' χαρακτήρων έπιασαν και πάλι δουλειά»

Χρήστος Μπαφές

i

Χρήστος Μπαφές/ ©Intime

«Ασπίδα» προστασίας του Μπαφέ στον Μπαρτζώκα: «Οι ''δολοφόνοι'' χαρακτήρων έπιασαν και πάλι δουλειά»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:25 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 16.12.2023

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές μέσω ανάρτησής του στα social media στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες δέχεται επίθεση λόγω των δηλώσεων του μετά το ματς των Πειραιωτών με τη Βαλένθια.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, όπου ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα... γεννητούρια των παικτών των «ερυθρόλευκων». 

Συγκεκριμένα ο κόουτς των Πειραιωτών δήλωσε: «Τι να πω για το θέμα του Πίτερς; Γέννησε η γυναίκα του τελικά την ώρα του αγώνα, να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Να πούμε ότι έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρεις αγώνες μας φέτος. Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο Φαλ κι ο Πίτερς. Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη. Η παρουσία του Πίτερς απόψε προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας και ο πρώτος μας σκόρερ. 

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, θα το συζητήσουμε εσωτερικά, δεν μπορούσα γι' αυτό το πράγμα να κάνω κάτι άλλο. Εδώ είμαστε μία επαγγελματική ομάδα και όταν χάνεις, πρέπει να ψάξεις όλες τις παραμέτρους».

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές μέσω ανάρτησής του στα social ύψωσε «ασπίδα» προστασίας στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες δέχεται επίθεση λόγω των δηλώσεων του. 

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαφέ: 

«Οι «δολοφόνοι» χαρακτήρων έπιασαν και πάλι δουλειά. Δεν τους είναι δύσκολο από τη στιγμή που η ηθική είναι άγνωστη λέξη για αυτούς. Η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και κανείς δεν το έχει νιώσει αυτό περισσότερο από μένα. 

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:05 - 22.06.2023

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»

Ο Χρήστος Μπαφές ξεδιπλώνει την ιστορία του φετινού Ολυμπιακού, σε μια συνέντευξη - ποταμό στο Sportal. Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλάει για τη φετινή πορεία, συγκινεί όταν θυμάται τις μέρες που τον ταλαιπωρούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ εξηγεί ότι για εκείνον ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, αλλά η ζωή του.

Θα συνεχίσουμε ενωμένοι όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Ενωμένοι με αυτούς που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα», έγραψε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.  

🔴Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!