Ο Ολυμπιακός «τελείωσε» τον οπαδό για την ρατσιστική επίθεση στον διαιτητή: «Αφαιρείται άμεσα το διαρκείας του και απαγορεύεται διά παντός η είσοδος του στο ΣΕΦ»

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «τελείωσε» τον οπαδό για την ρατσιστική επίθεση στον διαιτητή: «Αφαιρείται άμεσα το διαρκείας του και απαγορεύεται διά παντός η είσοδος του στο ΣΕΦ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:53 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 02:06 - 16.12.2023

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και ο «φίλαθλος» των Πειραιωτών που επιτέθηκε ρατσιστικά στον ρέφερι της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, ένας «φίλαθλος» των γηπεδούχων εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση προς τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω οπαδός, έβρισε τον Μπισάνγκ, λέγοντάς του «αντε γαμ@@@ου μαύρη μαϊμού», κάτι που ο ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κινδυνεύει με τιμωρία, με τους Πειραιώτες να αντιδρούν από πλευράς τους άμεσα. 

Μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους οι Ερυθρόλευκοι καταδίκασαν την λεκτική επίθεση στον έμπειρο ρέφερι, ενώ ο εν λόγω «οπαδός» δεν θα έχει πλέον δικαίωμα εισόδου ποτέ ξανά στο ΣΕΦ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του «φιλάθλου» της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

🔴Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show