Παπανικολάου στο Sportal: «Δεν γίνεται να χάνουμε lay up, με πρώτο εμένα»

Παπανικολάου στο Sportal: «Δεν γίνεται να χάνουμε lay up, με πρώτο εμένα»

23:43 - 15.12.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Sportal μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και με διάθεση αυτοκριτικής στάθηκε στα πολλά χαμένα σουτ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε έξω από τα δόντια στην κάμερα του Sportal. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 63-56 από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Euroleague δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η Είμαστε μία ομάδα στην οποία δεν ξεχειλίζει το επιθετικό ταλέντο, αν δεν είμαστε καλοί στην άμυνα τότε αυτό στοιχίζει», σημείωσε στο ξεκίνημα ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξήγησε τι οδήγησε κατά τη γνώμη του στην ήττα και δεν κρύφτηκε. «Τα πολλά χαζά λάθη, απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλή αμυντικά. Δεν γίνεται να χάνουμε lay up, με πρώτο εμένα βολές, που το έχουμε κάνει συνήθεια αυτό κάνει την εικόνα. Αν παίζαμε καλύτερη άμυνα, μπορεί και να κερδίζαμε το ματς.

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Ήμασταν σαν να παίζαμε δύο ταχύτητες κάτω. Είναι δική τους καλή δουλειά, αλλά και δική μας κακή εμφάνιση. Πάντα είναι άσχημο όταν χάνεις στην έδρα σου, αλλά όπως είναι έτσι η διοργάνωση δεν μπορείς να θεωρείς τίποτα δεδομένο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπανικολάου.