Ολυμπιακός, η χειρότερη επίθεση της Euroleague...

Ολυμπιακός, η χειρότερη επίθεση της Euroleague...

Νίκος Καλαμπάκας 23:25 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 15.12.2023

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια (56-63) έφερε στην επιφάνεια ένα πρόβλημα των ερυθρόλευκων φέτος και αυτό δεν είναι άλλο από την κακή της επιθετική λειτουργία. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η χειρότερη επιθετικά ομάδα της διοργάνωσης, ενώ μόνον ο σημερινός της αντίπαλος έχει χειρότερο ρεκόρ πόντων...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ απο τη Βαλένθια με σκορ 56-73, σε ένα ματς που οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σκόραραν με το σταγονόμετρο.

Αυτή ήταν η δεύτερη χειρότερη επίδοση επιθετικά των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα φέτος. Η ομάδα του Πειραιά την 3η αγωνιστική είχε ηττηθεί με 65-53 από την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Το βράδυ της Παρασκευής 15/12, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν 56 πόντους, απέναντι σε μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες της διοργάνωσης.

Τα άσχημα μαντάτα όμως δεν σταματούν εδώ για τους Πειραιώτες, αφού μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής, είναι η χειρότερη επιθετικά ομάδα.

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)
EUROLEAGUE

19:12 - 15.12.2023

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, εξήγησαν πως βιώνουν την αντιπαλότητα ως προπονητές των «αιωνίων» και εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό τους ο ένας προς τον άλλον. Και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση πως θα συναντηθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 1035 πόντους φέτος, επίδοση που δεν είναι καθόλου τιμητική. Η μοναδική ομάδα που έχει χειρότερο ρεκόρ πόντων, είναι η Βαλένθια, η οποία κράτησε τους Πειραιώτες στους 56 πόντους.

Οι Ισπανοί έχουν σημειώσει 1038 και μετά τον Ολυμπιακό είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους στα παιχνίδια της.

Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ των δύο αντιπάλων είναι 7-7 και ισοβαθμούν στην κατάταξη μαζί με τους Παναθηναϊκό, Φενέρ και Εφές.

🔴Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show