Μπαρτζώκας: «Έχουν γεννήσει τρεις γυναίκες παικτών μας σε τρία παιχνίδια - Να επικαλεστώ τη Θεά τύχη;»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας/©Intime

Μπαρτζώκας: «Έχουν γεννήσει τρεις γυναίκες παικτών μας σε τρία παιχνίδια - Να επικαλεστώ τη Θεά τύχη;»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:37 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:54 - 16.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια και στάθηκε στην απουσία του Πίτερς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στην διάθεσή του τον Άλεκ Πίτερς, στο ματς απέναντι στη Βαλένθια, γεγονός που κόστισε, καθώς οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν λύσεις στην επίθεση και αστόχησαν σε πολλά σουτ.

Ο έμπειρος κόουτς λοιπόν, σχολίασε τον λόγο της απουσίας του παίκτη του, τονίζοντας ότι ήταν η τρίτη φορά που κάποιος αθλητής του έγινε πατέρας την ώρα αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναλάβει και τις ευθύνες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Συγχαρητήρια στη Βαλένθια, ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας τα τελευταία τρία χρόνια σε κάθε τομέα. Πληρώσαμε την εμφάνισή μας στο 2ο δεκάλεπτο. Όποιος μπήκε έπαιξε εκτός πλάνου που είχαμε. Μετρήσαμε 9 λάθη στο ημίχρονο, δώσαμε 2 ασίστ στο 2ο δεκάλεπτο και βιαζόμασταν να σκοράρουμε παρότι είχαμε καθαρό πλάνο για το πώς έπρεπε να παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που επιτρέπει τους λιγότερους πόντους στον αντίπαλο μέσα στη ρακέτα.

Αντί να το διαβάσουμε και να ψάξουμε την έξτρα πάσα προσπαθήσαμε με floaters να σκοράρουμε κοντά στη ρακέτα και φτάσαμε να έχουμε κοντά στο 40% στο δίποντο. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις όταν χάνεις 5-6 λέι-απ κάτω από το καλάθι, χάνοντας 7 βολές και χάνοντας τόσα πολλά ελεύθερα σουτ. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Για τους παίκτες εκτός παιχνιδιού και την πίεση: «Πίεση έχει πάντα ο Ολυμπιακός, σήμερα είχαμε πίεση και για αυτό δεν παίξαμε καλά. Λόγω της καλής εμφάνισης της Βαλένθια και της αστοχίας μας η πίεση ήρθε στην πλευρά μας. Ήμασταν διστακτικοί. Πίεση έχουμε να παίξουμε καλά το επόμενο παιχνίδι, εγώ που πρώτος λέω ότι πρέπει να ξεχνάς αν κερδίζεις ή χάνεις, ελπίζουμε να βελτιωθούμε γιατί κάναμε πολύ κακή εμφάνιση σήμερα».

Παπανικολάου στο Sportal: «Δεν γίνεται να χάνουμε lay up, με πρώτο εμένα»
EUROLEAGUE

23:43 - 15.12.2023

Παπανικολάου στο Sportal: «Δεν γίνεται να χάνουμε lay up, με πρώτο εμένα»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Sportal μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και με διάθεση αυτοκριτικής στάθηκε στα πολλά χαμένα σουτ της ομάδας του Πειραιά.

🔴Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show