Ντάμιεν Ίνγκλις στο Sportal: «Η άμυνα μας οδήγησε στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντάμιεν Ίνγκλις στο Sportal: «Η άμυνα μας οδήγησε στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 10:20 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 16.12.2023

Ο Ντάμιεν Ίνγκλις μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (56-63), για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Έχοντας πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό επιστρέφει η Βαλένθια στην Ισπανία. Η ομάδα του Άλεξ Μούμπρου επικράτησε 63-65 του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 14η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ντάμιεν Ίνγκλις, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Sportal και τον Κώστα Σωτηρίου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Φάληρο. 

«Η άμυνα πραγματικά έθεσε τον τόνο στο παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ δυναμικά, βάλαμε κορμιά, δείξαμε μέγεθος απέναντι στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος Γάλλος φόργουορντ/ σέντερ της Βαλένθια

Όσο για τη νίκη και το πως επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι είπε: «Οποιαδήποτε νίκη είτε είναι εντός είτε εκτός έδρας είναι πάρα πολύ σημαντική. Συνεπώς είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος». 

Για τις απουσίες της Βαλένθια ανέφερε: «Ήταν μία συνθήκη αυτή που αντιμετωπίσαμε, αυτό μας έφερε κοντά. Παίξαμε ο ένας για τον άλλον και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι στο ΣΕΦ».  

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)
EUROLEAGUE

19:12 - 15.12.2023

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, εξήγησαν πως βιώνουν την αντιπαλότητα ως προπονητές των «αιωνίων» και εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό τους ο ένας προς τον άλλον. Και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση πως θα συναντηθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, για το ταβάνι της ισπανικής ομάδας είπε: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω για τον στόχο της ομάδας, για το ταβάνι». 

🔴Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!