Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τη γέννηση της κόρης του

Άλεκ Πίτερς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τη γέννηση της κόρης του

Sportal newsroom 11:57 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 16.12.2023

Επειδή η ζωή συνεχίζεται και δεν έχουν να κάνουν τα πάντα με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, ο Ολυμπιακός το πρωί του Σαββάτου (16/12), λίγες ώρες μετά την ήττα από την Βαλένθια μετέφερε στον Άλεκ Πίτερς θερμές ευχές για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του Αμερικανού...

H αγωνιστική του απουσία ήταν έντονη και επηρέασε ουσιαστικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού που ηττήθηκε από την Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 14η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Άλεκ Πίτερς απουσίασε από την αναμέτρηση, καθώς είχε πάρει ειδική άδεια από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και από τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του την ώρα που έφερνε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Κλαβέρ στο Sportal: «Ωραίος τύπος ο Μπαρτζώκας - Όταν τον ακούς να μιλάει ελληνικά έχεις πρόβλημα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:44 - 16.12.2023

Κλαβέρ στο Sportal: «Ωραίος τύπος ο Μπαρτζώκας - Όταν τον ακούς να μιλάει ελληνικά έχεις πρόβλημα»

Ο Βίκτορ Κλαβέρ θυμήθηκε τις εμπειρίες του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στα χρόνια τους στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αποθεώνοντας τον Έλληνα κόουτς, ενώ σχολίασε και την απόφασή του να αφήσει στα κρύα του λουτρού εκείνο το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και να επιλέξει την Μπαρτσελόνα.

«Άλεκ Πίτερς πολλά συγχαρητήρια για τη γέννηση της κόρης σου. Ας είναι πάντα περιτριγυρισμένη από αγάπη και χαρά η οικογένειά σου», ανέφερε η ανάρτηση του Ολυμπιακού στα κοινωνικά δίκτυα, την επομένη της ήττας, αλλά και του ερχομού του τρίτου μέλους της οικογένειας του Αμερικανού φόργουορντ.  

Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show

Tags: