Μάντζαρης: «Εδώ στην Ιταλία είμαι σαν τον Τζόρνταν – Όπου πάω φιλιά και αγκαλιές, δεν με αφήνουν να πληρώνω» (vid)

Βαγγέλης Μάντζαρης

i

©INTIME

Μάντζαρης: «Εδώ στην Ιταλία είμαι σαν τον Τζόρνταν – Όπου πάω φιλιά και αγκαλιές, δεν με αφήνουν να πληρώνω» (vid)

Sportal newsroom 18:28 - 16.12.2023

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε από το Ροζέτο της Ιταλίας για τη νέα σελίδα της καριέρας του, στάθηκε στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μάντζαρης πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ιταλία, για λογαριασμό της Ροζέτο και δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την επιλογή του. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ από την Ιταλία, εστιάζοντας στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και την «τρέλα» του για το μπάσκετ, υπογραμμίζοντας πως είναι σε θέση να κάνει πρωτοκλασάτους παίκτες να παίξουν για εκείνον στην Εθνική ομάδα.

Μιλώντας για την ζωή του στην Ιταλία και το Ροζέτο είπε: «Όλη η πόλη ασχολείται μόνο με το μπάσκετ. Σε κάθε αγώνα έχουμε 2.000 στο γήπεδο. Είναι κολλημένοι με το μπάσκετ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήρα αυτή την απόφαση, το απολαμβάνω. Εδώ με έχουν σαν τον Μάικλ Τζόρνταν, δεν σας κάνω πλάκα. Όπου πάω φιλιά αγκαλιές, οι οπαδοί να με αγαπάνε. Όπου πάω μόνο τζάμπα, κερασμένα απ' όλους. Με έχουν σαν θεό. Η ομάδα θέλει να πάρει πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, να πάει Α2, να μείνει 1-2 χρόνια και μετά να ανέβει».

Για τον Βασίλη Σπανούλη τόνισε: «Ο Βασίλης από παλιά ξέραμε όλοι ότι μιλάει 24 ώρες το 24ωρο. Ήξερα ότι δεν θα κάτσει πολύ σπίτι του. Είναι ο κατάλληλος να βάλει το winning mentality στην Εθνική μπορεί εύκολα να τραβήξει τους πρωτοκλασάτους παίκτες να πάίξουν γι αυτόν. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία που θα έχουμε το Προολυμπιακό. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να συμμετάσχω».

Παράλληλα υπογράμμισε πως έχει πάρει και δίπλωμα προπονητή: «Το καλοκαίρι δώσαμε δίπλωμα μαζί με Σπανούλη και Ζήση. Ακόμα δεν είμαι σε θέση να το χρησιμοποιήσω. Η δεύτερή μου οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός. Δηλαδή τον βάζω πιο ψηλά από το Περιστέρι».