Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ούμπρε, μένει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Κέλι Ούμπρε

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ούμπρε, μένει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Χρήστος Τσάλτας 11:14 - 12.11.2023

Ο Κέλι Ούμπρε έμεινε λίγες ώρες στο νοσοκομείο, όπου και πήρε εξιτήριο, με τον φόργουορντ των Σίξερς να επιστρέφει σπίτι του και να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η είδηση πως ο Κέλι Ούμπρε διακομίσθηκα στο νοσοκομείο, έπειτα από τροχαίο, καθώς τον πάτησε διερχόμενο όχημα στο κέντρο της Φιλαδέλφεια, προκάλεσε σοκ όχι μόνο στον οργανισμό των Σίξερς, αλλά και σε όλο το ΝΒΑ, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του.

Ο φόργουορντ των Φιλαδέλφεια 76ερς πέρασε λίγες ώρες στο νοσοκομείο, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο κέντρο της πόλης, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο. Άπαντες άλλωστε στον οργανισμό της ομάδας θορυβήθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό του.

Ο πρόεδρος των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, βρέθηκε στο νοσοκομείο για να σταθεί στο πλευρό του παίκτη του, καθώς και αρκετά στελέχη του συλλόγου. Ο Ούμπρε δεν έμεινε για πολύ όμως στο νοσοκομείο, καθώς πήρε εξιτήριο και μετέβη στο σπίτι του για να ξεκουραστεί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και αποκατάσταση.

Οι τοπικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, με τους Σίξερς να συνεργάζονται αμέσως με την αστυνομία για να βρεθεί λύση. Έπειτα από αυτό άλλωστε ο Ούμπρε θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στη δράση τους επόμενους μήνες.