Σοκ στους Σίξερς: Οδηγός πάτησε τον Κέλι Ούμπρε, σε σταθερή κατάσταση ο Αμερικανός φόργουορντ

Κέλι Ούμπρε

Σοκ στους Σίξερς: Οδηγός πάτησε τον Κέλι Ούμπρε, σε σταθερή κατάσταση ο Αμερικανός φόργουορντ

Χρήστος Τσάλτας 08:01 - 12.11.2023

Σοβαρό πρόβλημα από το... πουθενά στους Φιλαδέλφεια 75ερς, καθώς ο Κέλι Ούμπρε τζούνιορ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς χτυπήθηκε από μηχανή ενώ ήταν πεζός στο κέντρο της πόλης.

Το δράμα και τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ στο στρατόπεδο των Φιλαδέλφεια 76ερς. Τι κι αν η ομάδα της Πενσιλβάνια απαλλάχθηκε από τον... βραχνά που άκουγε στο όνομα Τζέιμς Χάρντεν και δημιουργούσε πολύ σημαντικό πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, οι ιθύνοντες την ομάδα από την Πενσιλβάνια έχουν να διαχειριστούν μια διαφορετική κατάσταση.

Σε αυτή πρωταγωνιστής είναι ο Κέλι Ούμπρε τζούνιορ, ένας από τους πιο σταθερούς και σημαντικούς παίκτες στο πλάνο του Νικ Νερς. Ο άλλοτε παίκτης των Ουίζαρντς και των Ουόριορς τραυματίστηκε στο κέντρο της πόλης, καθώς διερχόμενο όχημα τον πάτησε, ενώ εκείνος ήταν πεζός. Αμέσως μάλιστα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν και αφού ο έμπειρος φόργουορντ μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, άνθρωποι της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του συλλόγου, Ντάριλ Μόρεϊ, έσπευσαν στο πλευρό του για να δουν την κατάστασή του. Για το λόγο αυτό μάλιστα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, ίσως και μήνες, με σκοπό να λάβει την κατάλληλη θεραπεία, σε ένα περιστατικό που έχει θορυβήσει άπαντες στην ομάδα.

Αμέσως μάλιστα οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο της Φιλαδέλφεια και είχε σαν πρωταγωνιστή τον Κέλι Ούμπρε τζούνιορ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά στοιχεία γύρω από την υπόθεση αυτή.

Το πιο σημαντικό για τους Σίξερς όμως είναι πως χάνουν έναν παίκτη ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν αποτελούσε τρίτο πόλο στην επίθεση, δίπλα στους Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ, δίνοντας λύσεις κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι στο πλάνο του Νικ Νερς.