Σούπερ θέαμα, ανεμόμυλοι και «ιπτάμενος» Έντουαρντς στην κορυφή του Top 10 του ΝΒΑ (vid)

Σούπερ θέαμα, ανεμόμυλοι και «ιπτάμενος» Έντουαρντς στην κορυφή του Top 10 του ΝΒΑ (vid)

Sportal newsroom 09:13 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 05.11.2023

Γεμάτο θέαμα ήταν ακόμα ένα βράδυ στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με τον Άντονι Έντουαρντς να κατακτά την κορυφή του Top 10, στο οποίο δεσπόζουν οι... πτήσεις των Τζοέλ Εμπίντ, Ζάιον Ουίλιαμσον και Όμπι Τόπιν.

Η δράση ήταν καταιγιστική το Σάββατο, στο ΝΒΑ, με οκτώ αναμετρήσεις να χαρίζουν θέαμα και συγκινήσεις σε όσους τις παρακολούθησαν. Σταδιακά άλλωστε οι αστέρες της λίγκας ανεβάζουν στροφές και χαρίζουν τη μία εντυπωσιακή φάση μετά την άλλη.

Κάτι που συνέβη και το Σάββατο, όπου ο Άντονι Έντουαρντς έδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους επόμενους σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Ο Ant κατέκτησε το Top 10 της βραδιάς με ένα επιβλητικό κάρφωμα-ανεμόμυλο, στην αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Γιούτα Τζαζ, στο Target Center.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που χάρισε θέαμα. Διότι και ο Ζάιον Ουίλιαμσον, που φέτος μοιάζει καλύτερος από ποτέ, πιστοποιώντας την κατάστασή του με ένα τρομακτικό κάρφωμα, από εκείνα που μόνο ο ίδιος ξέρει να προσφέρει.

Θέση στο Top 10 ωστόσο είχαν και οι Τζοέλ Εμπίντ και Όμπι Τόπιν, που... πέταξαν στο αντίπαλο καλάθι, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, αλλά και τους συμπαίκτες τους!

Απολαύστε το Top 10 της βραδιάς στο ΝΒΑ που είχε τα... πάντα!