Φιλί ζωής από τον μπασκετικό Άρη

Το δυναμικό «παρών» του κόσμου του Άρη κόντρα στην Καρδίτσα

i

ⒸIntime

Φιλί ζωής από τον μπασκετικό Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 14:37 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 28.11.2022

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για την εικόνα στο «Nick Galis Hall» στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Καρδίτσα.

Το ότι το μπασκετικό κριτήριο του φίλαθλου του Άρη είναι αλάνθαστο, αυστηρό και συνάμα δίκαιο το ξέρουμε από τα χρόνια της κιτρινόμαυρης αυτοκρατορίας. Παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια οι φίλοι του Άρη φροντίζουν με κάθε αφορμή να μας το θυμίζουν.

Σε ματς κόντρα σε μη εμπορικό αντίπαλο όπως η Καρδίτσα, 5.5000 κόσμου βρέθηκε στο Παλέ. Να στηρίξει την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και ταυτόχρονα να δείξει το πόσο σέβεται και στηρίζει το άθλημα σε εποχές που αυτό δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του.

Είναι πραγματικά απίστευτο και δεν γίνεται να μην πάρουν αυτό το μήνυμα υγείας που εκπέμπει ο μπασκετικός Άρης, όσοι το διοικούν και υποτίθεται ότι το υπηρετούν με ανιδιοτέλεια και το αγαπούν.

Ο φετινός Άρης που σε δυο… αντιτουριστικά ματς μάζεψε 11.000 κόσμου είναι ό, τι πιο ελπιδοφόρο έχει να δείξει η φετινή Basket League.

Βοηθάει ασφαλώς και η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Καστρίτης. Αυτή η αθλητική ομάδα που κυνηγάει όλες τις μπάλες και μεταφέρει το δικό της πάθος στις κερκίδες.

Δίνει τον παλμό να ξεκινήσει ένα πάρτι από τα παλιά. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι – αν μια ομάδα μπορεί να δώσει το φιλί της ζωής στο άθλημα και να αναστήσει την πάλαι ποτέ μπασκετική Θεσσαλονίκη, αυτός είναι ο Άρης.