Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Final 8: Πότε παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
i

Γουόκαπ και παίκτες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού / © Intime

Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Final 8: Πότε παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 21:25 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 17.02.2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Final 8, και πλέον οι αιώνιοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Εύκολη ημέρα είχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, εξασφαλίζοντας εκατέρωθεν μία θέση στα ημιτελικά του Final 8, όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το μεγάλο εισιτήριο του τελικού. 

Ο Τζέι Τραϊάνο των Σακραμέντο Κινγκς στα «Δύο Αοράκια»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:10 - 17.02.2023

Ο Τζέι Τραϊάνο των Σακραμέντο Κινγκς στα «Δύο Αοράκια»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τα βλέμματα του NBA είναι στραμμένα στα «Δύο Αοράκια», αφού τον αγώνα παρακολουθεί δια ζώσης άνθρωπος των Κινγκς.

Οι μεν «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκε να προσπεράσουν το εμπόδιο του Άρη και η πραγματικότητα είναι πως δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό, o oποίος ενώ στην αρχή φαινόταν πως θα πάρει ξεκούραστη νίκη επί του Κολοσσού τελικά ζορίστηκε για να κερδίσει το «μαγικό χαρτάκι».

Θυμίζουμε πως το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Περιστέρι, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους».

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (Σάββατο 18/2)
15:45, ΕΡΤ3ΑΕΚ - Περιστέρι
19:15, ΕΡΤ3   Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Tags: