Η Γαλατάσαραϊ απομακρύνει τον Μίτροβιτς! (vid)

Ζβέζνταν Μίτροβιτς

Η Γαλατάσαραϊ απομακρύνει τον Μίτροβιτς! (vid)

Γιάννης Πάλλας 16:54 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 31.01.2024

Παρελθόν θα αποτελέσει άμεσα ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, καθώς διαφώνησε με τον κόσμο της ομάδας

Στην έξοδο οδηγείται πλέον ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς από την Γαλατάσαραϊ, μετά τον διαπληκτισμό του με τους οπαδούς της ομάδας. 

Ο έμπειρος τεχνικός τσακώθηκε με τους φίλους της Γαλατά, μετά την απρόσμενη ήττα από την Ντιζόν για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Ζβέζνταν Μίτροβιτς μετά το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως λόγο του έντονου διαλόγου που είχε με τον κόσμο κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια.

Μπορεί ακόμη να μην έχει εκδοθεί ανακοίνωση από την Γαλατάσαραι, αλλά θεωρείται βέβαιο πως ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν θα καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας.

Την κακή πορεία θα την χρεωθεί ο έμπειρος τεχνικός που αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }