Γαλατσόπουλος: «Η νέα Basket League Θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών»

Ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος

i

©InTime

Γαλατσόπουλος: «Η νέα Basket League Θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών»

Χρήστος Τσάλτας 19:54 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 28.09.2023

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έδωσε το στίγμα των σκέψεών του ενόψει του πρώτου τουρνουά της σεζόν, του Super Cup και στάθηκε στα επόμενα βήματα της Basket League.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκανε το... τζάμπολ για το Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, εστιάζοντας στις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, ενώ υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε: «Να ευχαριστήσω για την υπομονή σας. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση που βραβεύουμε τους καλύτερους της Basket League από την περσινή σεζόν και υποδεχόμαστε τη νέα αγωνιστική χρονιά με την συνέντευξη Τύπου για το Super Cup. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Ρόδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρά την δοκιμασία του νησιού τον περασμένο Ιούνιο.

Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία πιο όμορφη σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Η τοπική αυτοδιοίκηση άναψε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του τουρνουά, ευχαριστούμε και τον κόσμο που αγκάλιασε το θεσμό. Ήταν ένας θεσμός που εγκαινιάστηκε εν μέσω πανδημίας και νιώθουμε ευτυχείς γιατί τρία χρόνια μετά όλη η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει με αγωνία να παρακολουθήσει το Super Cup, κάτι που δείχνει πως το επίπεδο της Basket League έχει αναβαθμιστεί.

Αξιζουν συγχαρητήρια σε παίκτες και προονητές, στους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ. Πρόοδος που έχει συμβάλει και το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που έχει αναβαθμισει αρκετούς τομείς, για την αλλαγή του φορμάτ που έχει θεσπιστεί από φέτος, που δεν θέλουμε απλά να έχει περισσότερους αγώνες, αλλά και περισσότερο ενδιαφέρον. Σε συνεργασία με την ΕΟΚ υπάρχει όφελος σε όλους τους τομείς. Οφείλουμε και εμείς να συμβάλλουμε ώστε να αναδειχθούν νέοι Έλληνες παίκτες. Η νέα Basket League θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών. Πλέον τα δικαιώματα για τη σεζόν 2023-24 θα τα έχει η ΕΡΤ και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μέσω των καναλιών της ΕΡΤ το πρωτάθλημα της Basket League.».