Τακιανός: «Στον ΠΑΟΚ επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι για δράση»

Φώτης Τακιανός

i

©InTime

Τακιανός: «Στον ΠΑΟΚ επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι για δράση»

Sportal newsroom 15:45 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 25.09.2023

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε αφιέρωμα στη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ εν όψει της σεζόν 2023-24 και ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός, προέβλεψε πως «το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και εμείς είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Μία μέρα μετά το αφιέρωμα στο Περιστέρι, ο ΕΣΑΚΕ «φιλοξένησε» τον ΠΑΟΚ σε μία παρουσία του εν όψει της νέας χρονιάς της Basket League, που ξεκινά την δράση της στις 7 Οκτωβρίου. 

Ο κόουτς της ομάδας από τη Θεσσαλονική, Φώτης Τακιανός, μίλησε για τις νέες προκλήσεις που έρχονται, αλλά και για τους στόχους της ομάδας. «Για το νέο πρωτάθλημα, αυτό που προέχει είναι να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες και μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουν όλοι μέσα στο γήπεδο, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο και ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», είπε για αρχή ο 54χρονος προπονητής για να συμπληρώσει πως «εμείς από την πλευρά μας, είμαστε στη διαδικασία της δημιουργίας μίας νέας ομάδας. Επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα πρέπει να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις». 

Μάλιστα προβλέπει πως η νέα έκδοση του εγχώριου πρωταθλήματος «θα είναι ακόμη πιο ισχυρό, περισσότερο ανταγωνιστικό και αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειάς μας». Παρόλα αυτά, κατέληξε πως «είμαστε όμως έτοιμοι να καταθέσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να είναι περήφανοι για την προσπάθειά μας και να έρχονται με ευχαρίστηση στο γήπεδο για να μας δουν και να μας στηρίξουν».

Το κάλεσμα του Σπανούλη προς τον κόσμο του Περιστερίου (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:35 - 25.09.2023

Το κάλεσμα του Σπανούλη προς τον κόσμο του Περιστερίου (vid)

Το Περιστέρι περιμένει η αγωνιστική προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα να συνοδευτεί με ένα γήπεδο με κόσμο, πάθος και ενέργεια - «Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται το χειροκρότημα», είπε ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης.

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, δήλωσε πως «ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα, με πολλά νέα πρόσωπα και εύχομαι μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας, να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Θέλουμε να δούμε γεμάτα γήπεδα, μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα και φίλαθλα πλαίσια. Το έχουμε όλοι μας ανάγκη, το έχει ανάγκη το μπάσκετ και ο αθλητισμός, αλλά πολύ περισσότερο η κοινωνία που πέρασε και περνάει πολλές δοκιμασίες. Στον ΠΑΟΚ δουλέψαμε πολύ από την αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και πολλές φιλοδοξίες. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και ικανοποιημένοι για αυτά που θα έχουμε πετύχει στο τέλος της σεζόν».