Το κάλεσμα του Σπανούλη προς τον κόσμο του Περιστερίου (vid)

Το κάλεσμα του Σπανούλη προς τον κόσμο του Περιστερίου (vid)

Sportal newsroom 14:35 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 25.09.2023

Το Περιστέρι περιμένει η αγωνιστική προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα να συνοδευτεί με ένα γήπεδο με κόσμο, πάθος και ενέργεια - «Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται το χειροκρότημα», είπε ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης.

Οι επίσημες υποχρεώσεις κοντοζυγώνουν και το Περιστέρι προετοιμάζει εδώ και καιρό την ανανεωμένη ομάδα του με τα πολλά καινούργια πρόσωπα. Στις 29 Σεπτέμβρη υπάρχει στο πρόγραμμα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Super Cup, ενώ στις 7 του Οκτώβρη αρχίζει και η μάχη της Basket League. 

Εν όψει λοιπόν της δράσης που... έρχεται ο σύλλογος της δυτικής όχθης της Αττικής προτρέπει τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και ενημερώνει πως υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας που μπορούν να τα αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι online. Ένα μήνυμα επίσης, είχε για τους φίλους του Περιστερίου και ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης. 

«Ελπίζω να ξεκινήσει η χρονιά όπως τελείωσε η προηγούμενη», είπε και δεν αναφερόταν μόνο στο αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά και στην... ζεστασιά που υπήρχε στις κερκίδες όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην έδρα της. «Αυτό θα ήταν όμορφο για μένα και μια τεράστια επιτυχία για όλους μας. Ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο και παιδιά είναι ό,τι καλύτερο. Χρειαζόμαστε το χειροκρότημα και την ενέργεια από την κερκίδα, πράξεις πολύ σημαντικές για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες μας», κατέληξε ο «Kill Bill».

Αναλυτική η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν κι ο Βασίλης Σπανούλης, έχει κάτι να σου πει! 

Έλα κι εσύ να παίξεις "για την πόλη και τη φανέλα" αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας είτε online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.peristeribc.gr, είτε μέσω του δικτύου πωλήσεων της Ticketmaster, καθώς και από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστερίου bwin (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, Αίθουσα ΚΑΕ, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) 17:30-20:30. 

Πλάθα: «Πόσα ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν την ιστορία της ΑΕΚ;»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:23 - 25.09.2023

Πλάθα: «Πόσα ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν την ιστορία της ΑΕΚ;»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την προσπάθεια της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, τόνισε πως κάθε παίκτης και μέλος του ρόστερ πρέπει να νιώθει προνομιούχος για την παρουσία του στην ομάδα και έδωσε το σύνθημα για την προσπάθεια της νέας σεζόν.

Οι αγορές εισιτηρίων για ειδικές κατηγορίες όπως παιδιά, οικογένειες, άνεργοι, ΑμεΑ αλλά και για τα court seats θα γίνονται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι bwin. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5760076».