Ο Άρης τακτοποίησε παλιές οφειλές και... εξαφάνισε το ban

Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς

i

© Intime

Ο Άρης τακτοποίησε παλιές οφειλές και... εξαφάνισε το ban

Sportal newsroom 14:53 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 25.09.2023

Σε συμφωνία διακανονισμού με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ήρθε ο Άρης και ταυτόχρονα ξεμπέρδεψε με το ένα και μοναδικό Ban που τον... ταλαιπωρούσε - Είχε προηγηθεί η εξόφληση του Άντονι Κάουαν, αλλά και αυτές που αφορούσαν στις περιπτώσεις των Γιάνκοβιτς, Γκετσεβίτσιους, Πρίφτη και Ξανθόπουλο.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τη σεζόν 2023-24, στο πλαίσιο της οποίας ο Άρης επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη συμμετοχή του στο EuroCup, τακτοποιήθηκαν κάποια ζητήματα που αποτελούσαν «βραχνά» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε ο διακανονισμών των τελευταίων χρεών που υπήρχαν και αφορούσαν στην περίπτωση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, o οποίος αγωνίστηκε με τα «κιτρινόμαυρα» από το 2019 έως το 2021 και μετά κρέμασε τα... παπούτσια. Πάντως, δεν είχε εξοφληθεί για τις υπηρεσίες του κι έτσι ο Άρης είχε αποκτήσει ένα Ban που τον βάραινε. 

Τώρα, αυτό δεν υπάρχει, καθώς πρόσφατα τακτοποιήθηκαν και οι εκκρεμότητες που υπήρχαν στο πρόσωπο του Άντονι Κάουαν, ο οποίος από την περασμένη σεζόν αγωνίζεται στον Προμηθέα Πατρών, αλλά το 2021-22 ανήκε στον Άρη, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις «ανοικτές» υποθέσεις. Μία προς τον κόουτς Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και στους αθλητές Βλάντο Γιάνκοβιτς, Γκετσεβίτσιους, Δημήτρη Πρίφτη και Βασίλη Ξανθόπουλου.

Το κάλεσμα του Σπανούλη προς τον κόσμο του Περιστερίου (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:35 - 25.09.2023

Το κάλεσμα του Σπανούλη προς τον κόσμο του Περιστερίου (vid)

Το Περιστέρι περιμένει η αγωνιστική προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα να συνοδευτεί με ένα γήπεδο με κόσμο, πάθος και ενέργεια - «Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται το χειροκρότημα», είπε ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία δύο χρόνια ο Άρης κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει οικονομικά κενά που είχαν προκύψει και μάλιστα υπολογίζεται πως έχει πληρώσει σε τέτοιου είδους υποθέσεις ένα ποσό που φθάνει συνολικά τα 200.000 ευρώ!