Γι αυτό ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» με Κώστα Σλούκα (vid)

Κώστας Σλούκας

Γι αυτό ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» με Κώστα Σλούκα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:18 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 12.07.2023

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το Sportal παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του από την σεζόν 2022-23 στην Euroleague, για τις οποίες το «τριφύλλι» έριξε την βόμβα του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός και έρχεται από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε δυναμικά και αποφασιστικά και κατάφερε να κάνει δικό του τον Κώστα Σλούκα, με τον οποίο συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια, σε μια κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ άφησε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε 5 τίτλους την τελευταία διετία, για να πάρει τα ηνία του Παναθηναϊκού στη νέα εποχή, υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Πρόκειται για έναν παίκτη με πνεύμα νικητή, που έχει τον τρόπο να αλλάξει το μομέντουμ ενός αγώνα και να ωθήσει την ομάδα του στη νίκη. Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει την ερχόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε στην μεγάλη καριέρα του μετράει 10 παρουσίες σε Final 4 και 3 κατακτήσεις τίτλων, γεγονός που σημαίνει πως ξέρει καλά τον δρόμο προς την επιτυχία.

Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο κινείται, αλλά και με τον τρόιπο με τον οποίο «διαβάζει» το παιχνίδι. Την σεζόν 2022-23 ήταν ο ιθύνων νους του Ολυμπιακού στην Euroleague, στην πορεία ως τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εκπληκτικές πάσες, συνεργασίες υψηλού επιπέδου, ηγετικές πρωτοβουλίες, μεγάλα σουτ at the buzzer. Το μενού είχε τα πάντα αναφορικά με το παιχνίδι και την επιρροή του «Σλούκι Λουκ» σε αυτό.

Το Sportal σας παρουσιάζει με εικόνα και ήχο το γιατί ο Παναθηναϊκός «επένδυσε» στο ταλέντο και το πνεύμα νικητή του Σλούκα. Οι καλύτερες στιγμές του από την περσινή σεζόν είναι ο καλύτερος... μάρτυρας του τι μπορεί να προσφέρει εντός παρκέ.