Πάει για το απόλυτο «μπαμ» στη Euroleague η Παρτίζαν – Επιβεβαιώνει ο πρόεδρός της: «Είναι μυστικό, δεν μπορώ πω τίποτα άλλο»
i

© Euroleague Basketball

Πάει για το απόλυτο «μπαμ» στη Euroleague η Παρτίζαν – Επιβεβαιώνει ο πρόεδρός της: «Είναι μυστικό, δεν μπορώ πω τίποτα άλλο»

Νίκος Καλαμπάκας 19:15 - 15.12.2023

Η Παρτίζαν ετοιμάζεται για το απόλυτο «μπαμ» στη φετινή Euroleague.

Έτοιμη να «ταρακουνήσει» την αγορά της Euroleague είναι η Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι σε αναζήτηση ενός γκαρντ και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Κίναν Έβανς.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, αποκάλυψε ότι η Παρτίζαν έχει κάνει επαφές για παίκτη, χωρίς να πει κάτι περισσότερο. «Το δουλεύουμε, είναι μυστικό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Βελιγραδίου που διέγειρε τη φαντασία των οπαδών της.

Λίγο αργότερα, ένας δημοσιογράφος από την Ισπανία ανέφερε ότι ο Κίναν Έβανς της Ζάλγκιρις είναι ο εκλεκτός της Παρτίζαν. Ο γκαρντ της ομάδας της Λιθουανίας θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους επιθετικά παίκτες της Euroleague.

Αυτό, σε συνδυασμό με το χαμηλό buy out της τάξης των 300 χιλιάδων τον καθιστούν μία ελκυστική περίπτωση. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάμπλο Φερνάντεζ, εκτός της Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Βίρτουε Μπολόνια και η Φενέρμπαχτσε εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη.

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Ο Κίναν Έβανς γεννήθηκε το 1996 στο Τέξας των ΗΠΑ. Έπαιξε μπάσκετ σε αναπτυξιακές ομάδες του NBA προτού μετακινηθεί στην Ευρώπη το 2019 για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Έπαιξε στη Χάποελ Χάιφα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ προτού μετακινηθεί στη Ζάλγκιρις το 2022.

Χωρίς Πίτερς ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια!
EUROLEAGUE

18:57 - 15.12.2023

Χωρίς Πίτερς ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια!

Χωρίς τον Άλεκ Πίτερς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια, καθώς ο Αμερικανός παραμένει δίπλα στη σύντροφό του που αναμένεται από ώρα σε ώρα να γεννήσει.

Ο Κίναν Έβανς κάνει πολύ καλή σεζόν στη φετινή Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ μετράει 15,7 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 16,8 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Το κορυφαίο του ματς στη φετινή διοργάνωση το έκανε κόντρα στην Παρτίζαν με 33 πόντους.