Φουρνιέ: «Μας κλώτσησαν στον κ@λο»!

Φουρνιέ: «Μας κλώτσησαν στον κ@λο»!

Sportal newsroom 20:04 - 25.08.2023

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε σκληρή κριτική για την βαριά ήττα (95-65) της Γαλλίας από τον Καναδά στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η απογοήτευση και ο εκνευρισμός ήταν «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπο του Εβάν Φουρνιέ, μετά την ήττα (95-65) της Γαλλίας από τον Καναδά

Ο έμπειρος φόργουορντ των «μπλε» δεν κρύφτηκε καθόλου και μίλησε ανοικτά για την σοκαριστική ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθς στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Φουρνιέ μπορεί να έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο, αλλά αυτό δεν μπήκε καν στον κόπο να το σχολιάσει.

«Μας κλώτσησαν στον κ@λο», είπε με μπόλικη δόση εκνευρισμού ο Γάλλος φόργουορντ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την λήξη της αναμέτρησης.

«Μας ανάγκασαν να κάνουμε πράγματα που δεν θέλαμε να κάνουμε. Στην αρχή βρίσκαμε τρόπο να σκοράρουμε κατά διαστήματα, η άμυνά μας ήταν καλή. Όσο περνούσε η ώρα αύξησαν την πίεση, αυτό μας κατέβαλε. Η δεύτερη περίοδο ήταν η αρχή της κατάρρευσης. Συγχαρητήρια σε αυτούς, έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι» δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ.

Προσπάθεια αντίδρασης: Το πλάνο του Ιτούδη για να καλυφθεί η απώλεια Μήτογλου
FIBA WORLD CUP

18:09 - 25.08.2023

Προσπάθεια αντίδρασης: Το πλάνο του Ιτούδη για να καλυφθεί η απώλεια Μήτογλου

Η μπάλα στον προπονητή. Ο σοβαρός τραυματισμος του Ντίνου Μήτογλου, που τον έθεσε εκτός Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, φέρνει στο προσκήνιο τον Δημήτρη Ιτούδη, που πλέον θα πρέπει να καλύψει με λύσεις εκ των έσω το μεγάλο κενό.

Όσο για το επόμενο παιχνίδι με τη Λετονία, υπογράμμισε: «Κερδίζεις. Αυτό. Παίζεις καλύτερα. Χρειάζεται ανασυγκρότηση και επαναφόρτιση. Δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Χάσαμε με 30 πόντους από μία καλή ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι».