Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω η Euroleague να κάνει ό,τι πρέπει ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας με τη Μακάμπι»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω η Euroleague να κάνει ό,τι πρέπει ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας με τη Μακάμπι»

Sportal newsroom 14:07 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:18 - 21.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τα εισιτήρια που θα διαθέσει στους οπαδούς της η Μακάμπι στο game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι θα έχει περισσότερους από 300 οπαδούς της στο πλευρό της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε σε αυτή την εξέλιξη.

Ο ίδιος με story του στο Instagram κάλεσε την Euroleague να κάνει ότι είναι απαραίτητο ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας κάτω από τις προϋποθέσεις που είχαν συμφωνηθεί και είχαν υποσχεθεί στην αρχή της σεζόν οι Ισραηλινοί:

«Πριν από μερικούς μήνες σε μια γενική συνέλευση της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, όταν διεξαγόταν ψηφοφορία για τη συμμετοχή της Μακάμπι στην Euroleague, η ομάδα του Ισραήλ είχε υποσχεθεί ότι θα έδινε όλα της τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Ξαφνικά ακούω ότι θα έχει στο Βελιγράδι 2000 οπαδούς. Ελπίζω αυτά να είναι απλά μπούρδες και η Euroleague να κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας κάτω από τις προϋποθέσεις που η Μακάμπι είχε υποσχεθεί όταν όλοι μας ψηφίσαμε να βρίσκεται στη διοργάνωση. Οπότε, ελπίζω η Euroleague να κάνει ό,τι χρειαστεί», αναφέρει στο stroy του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.