Επιβεβαίωση του Sportal: Με περισσότερους από 300 οπαδούς η Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μακάμπι - Παναθηναϊκός

i

©Intime

Επιβεβαίωση του Sportal: Με περισσότερους από 300 οπαδούς η Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Νίκος Καλαμπάκας 12:50 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 17.05.2024

Με επίσημή ανακοίνωσή της η Μακάμπι επιβεβαίωσε ότι οι φίλοι της που βρίσκονται στη Σερβία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR μέσα από το γήπεδο.

Η Μακάμπι φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι, θέλοντας να προστατέψει το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε μετά το break στο game 1 της σειράς τους και με ανακοίνωσή τους οι Ισραηλινοί τονίζουν ότι οι φίλοι της που ταξίδεψαν στη Σερβία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δια ζώσης.

Το Sportal σας είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι οι Ισραηλινοί θα έχουν περισσότερους από 300 οπαδούς στο πλευρό τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την ομάδα.

Η Μακάμπι εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τις Αρχές της Σερβίας που δέχθηκαν να μπει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ευχαριστεί τη Σερβία και τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας, που σε μέρες πόνου και αβεβαιότητας υποδέχθηκαν την ομάδα με ανοιχτές αγκάλες, με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και γενναιοδωρία για χάρη του μπάσκετ που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ και της αδελφοσύνης μεταξύ των ανθρώπων.

Οι οπαδοί της Μακάμπι στην πρωτεύουσα της Σερβίας με εισιτήρια θα μπορούν να εισέλθουν στο θρυλικό Pioneer Hall και να υποστηρίξουν την ομάδα στους εντός έδρας αγώνες μας στο Βελιγράδι», αναφέρει η «ομάδα του λαού».