Απίθανη θεωρούν τη συμμετοχή του Μπόλντγουιν στο Game 3 οι Ισραηλινοί

Απίθανη θεωρούν τη συμμετοχή του Μπόλντγουιν στο Game 3 οι Ισραηλινοί

Ηλίας Λαλιώτης 11:59 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 17.05.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ουέιντ Μπόλντγουιν, αλλά δημοσιογράφοι από το Ισραήλ αναφέρουν πως θα αποτελέσει έκπληξη να αγωνιστεί απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αποστολή στο Βελιγράδι

Αγωνία υπάρχει στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφορικά με τη συμμετοχή του Ουέιντ Μπόλντγουιν στην αποψινή (30/4, 20:30) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Αμερικανός άσος τραυματίστηκε στο Game 1 της σειράς και απουσιάσε από το δεύτερο παιχνίδι με θλάση στον δικέφαλο και τις προηγούμενες ημέρες αναφερόταν ως εξαιρετικά αμφίβολος για το πρώτο ματς του Βελιγραδίου.

Χθες, ο Μπόλντγουιν προπονήθηκε χωρίς σωματικές επαφές και αναμενόταν να κάνει μαγνητική προν παρθεί η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του.

Ισραηλινοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως τα αποτελέσματα της εξέτασης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο θεωρούν πως θα είναι μεγάλη έκπληξη να εμφανιστεί απόψε στο παρκέ ο Αμερικανός της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κι αυτό γιατί θέλουν να είναι έτοιμος για το Game 4 κι αν χρειαστεί και για το 5ο παιχνίδι της σειράς.