Τα δεδομένα για τον κόσμο που θα έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Τα δεδομένα για τον κόσμο που θα έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 08:29 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 21.05.2024

Εκατοντάδες Ισραηλινοί βρίσκονται το τελευταίο διήμερο στο Βελιγράδι ελπίζοντας να μπορέσουν να δουν από κοντά την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αποστολή στο Βελιγράδι

Η σειρά των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μεταφερθεί στο Βελιγράδι μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, των οποίων η ολοκλήρωση βρήκε τις δυο ομάδες να μετρούν από μία νίκη.

Η ομάδα του Οντέντ Κάτας έχει πάρει θεωρητικά το πλεονέκτημα έδρας, αν και τη φετινή σεζόν δεν είχε κάτι τέτοιο σε όλη σχεδόν τη σεζόν, μιας και με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας με την Παρτιζάν, αγωνίζεται στο Βελιγράδι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Βέβαια, αυτό δεν την εμπόδισε να έχει μια εξαιρετική πορεία στην προσωρινή έδρα της, με 12 νίκες και μόλις 4 ήττες.

Σε όλα αυτά τα παιχνίδια δεν είχε μαζί της τον κόσμο της. Στο play-in με την Μπασκόνια επετράπη σε 250 φιλάθλους της να βρεθούν στις εξέδρες και πλέον οι φίλοι της Μακάμπι ανυπομονούν για τα δύο ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Εκατοντάδες οπαδοί βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας (29/4) στο Βελιγράδι και ένα ακόμα τσάρτερ βρίσκεται σε... αναμονή στο Τελ Αβίβ. Κι αυτό γιατί οι Ισραηλινοί έχουν ζητήσει από την EuroLeague να αυξήσει τον αριθμό των θεατών στους 1.000. Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί μέχρι χθες το βράδυ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξέρουμε οριστικά αν αλλάξει κάτι σε σχέση με τους 250 φιλάθλους που θα είναι στη «Χάλα Πιονίρ».

Πολλοί από τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ που βρίσκονται στο Βελιγράδι, υποδέχθηκαν τους παίκτες στο ξενοδοχείο και μάλιστα έγιναν... ένα με τον Μπόνζι Κόλσον, που χόρευε και τραγουδούσε μαζί τους.