Προπονήθηκε ο Μπάλντγουιν, νέα μαγνητική και κληρώνει την Τρίτη (30/4) για τη συμμετοχή του

Προπονήθηκε ο Μπάλντγουιν, νέα μαγνητική και κληρώνει την Τρίτη (30/4) για τη συμμετοχή του

Ηλίας Λαλιώτης 19:44 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 16.05.2024

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν έκανε προπόνηση με επαφή και την Τρίτη (30/4) το πρωΐ θα κάνει μαγνητική πριν παρθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ένα μέρος της προπόνησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε τη Δευτέρα (29/4) ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, ωστόσο η συμμετοχή του στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αποστολή στο Βελιγράδι

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν από το στρατόπεδο της «ομάδας του λαού» ο Αμερικανός γκαρντ που είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία.

Η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο, τη Δευτέρα (29/4) προπονήθηκε χωρίς επαφές ακολουθώντας ουσιαστιικά ένα μέρος του προγράμματος.

Το πρωΐ της Τρίτης (30/4) ο Μπάλντγουιν θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, πριν παρθεί η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του στο Game 3.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα παραμένει αμφίβολος και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (30/4) μετά και την λήψη των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας.

Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής των Ισραηλινών Όντεντ Κάτας δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη του εάν δεν πάρει το «Ο.Κ.» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Είναι προφανές ότι η Μακάμπι είναι άλλη ομάδα με τον Ουέιντ Μπάλντγουιν και άλλη χωρίς αυτόν, όμως σε κάθε περίπτωση ο κίδνυνος υποτροπής του τραύματος του καθιστά ιδιαίτερα επιφυλακτικό τον τεχνικό της ισραηλινής ομάδας.