Κόλσον: «Θα έχουμε τους οπαδούς μας με τον Παναθηναϊκό»

Κόλσον: «Θα έχουμε τους οπαδούς μας με τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Πάλλας 18:12 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 16.05.2024

Ο Μπόνζι Κόλσον αναφέρεται στην αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (30/4, 20:00) στη «Χάλα Πιονίρ»

Ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Όντεντ Κάτας για το Game 3 της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό AKTOR στην «Χάλα Πιονίρ» το βράδυ της Τρίτης (30/4, 20:00) είναι ο Μπόνζι Κόλσον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο καταλύτης στην επικράτηση των Ισραηλινών στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ξέρει ότι η αποστολή της ομάδας του είναι πολύ δύσκολη, αλλά όπως επισημαίνει ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας του.

«Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στις αρχές μας και στις δύο πλευρές του παρκέ, να αμυνθούμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στην επίθεση. Πιστεύω πως θα το κάνουμε. Έχουμε κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε» δήλωσε ο Μπόνζι Κόλσον για το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρω πως θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοί μας στο Βελιγράδι και ανυπομονούμε να τους δούμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι».

Η Μακάμπι ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι μια συμπαγής ομάδα που μπορεί να πάρει τη νίκη και γι’ αυτό ο Κάτας φροντίζει να μην τους αφήνει χαλαρούς ούτε λεπτό, προκειμένου να εξαργυρώσει το αβαντάζ έδρας που ανέκτησε με τη νίκη στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.