Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε τα εισιτήρια που επέστρεψαν οι Ισπανοί για το Game 3

Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε τα εισιτήρια που επέστρεψαν οι Ισπανοί για το Game 3

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:51 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 16.05.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων που επέστρεψε η Μπαρτσελόνα για το Game 3

Η ώρα για το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (30/04, 21:30) πλησιάζει.

Όσοι από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» δεν βρήκαν εισιτήρια για τον τρίτο αγώνα των δυο ομάδων στο ΣΕΦ έχουν άλλη μια ευκαιρία.

Κι αυτό γιατί η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι οι «μπλαουγκράνα» επέστρεψαν μικρό αριθμό από εκείνα που δικαιούνταν για τον 3ο προημιτελικό των playoffs της Euroleague.

Συνεπώς οι τελευταίοι τυχεροί θα πρέπει να σπεύσουν για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια», προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Το τρίτο παιχνίδι άλλωστε των δυο ομάδων είναι και το πιο σημαντικό, καθώς ο νικητής θα βρεθεί ένα βήμα από το Final-4 της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα με τη νίκη στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη επί σιαπνικού εδάφους και πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα για να πετύχει το στόχο του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων που δικαιούταν για τον αυριανό (30/04, 21:30) 3ο προημιτελικό.

Κατόπιν τούτου, τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα βγουν σήμερα (29/04) στις 17:00 προς διάθεση μέσω INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr».