Μίνι... υποδοχή στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό AKTOR (pics)

Κώστας Σλούκας

Μίνι... υποδοχή στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό AKTOR (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 16:08 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 16.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) στο Βελιγράδι, όπου τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της EuroLeague.

Αποστολή Sportal στο Βελιγράδι

Με 14 παίκτες στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος για τα Game 3 και Game 4 των playoffs της EuroLeague βρίσκεται στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη Μ. Τρίτη (30/4, 20:00) και Μ. Πέμπτη (2/5, 21:45) έχοντας ως πρώτο στόχο τη νίκη στο πρώτο από τα δύο ματς και ιδανικά να γυρίσουν στην Αθήνα έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Βερολίνο και το φετινό Final Four. Το μίνιμουμ ζητούμενο φυσικά είναι η μία νίκη που θα φέρει τη σειρά πίσω στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για Game 5.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας (29/4) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας 14 παίκτες στην αποστολή (εκτός από τους 12 που έπαιξαν στο Game 2 και οι Μωραΐτης, Σαμοντούροβ).

Αταμάν: «Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα, στο τέλος της ημέρας οι 3 νίκες σε στέλνουν Final 4»
EUROLEAGUE

10:21 - 29.04.2024

Αταμάν: «Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα, στο τέλος της ημέρας οι 3 νίκες σε στέλνουν Final 4»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR διαθέτει παίκτες με χαρακτήρα και υπογράμμισε πως η ομάδα του πηγαίνει βήμα βήμα με στόχο την πρόκριση στο Final 4.

Η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος πήγε για εξετάσεις στην Ισπανία μετά το πρόβλημα που τον άφησε εκτός από το δεύτερο παιχνίδι και όπως επιβεβαίωσε ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζεται για τα δύο ματς στο Βελιγράδι.

Η αποστολή των «πράσινων» έφτασε μετά από δίωρη πτήση στην πρωτεύουσα της Σερβίας, όπου τους περίμενε μια... μίνι υποδοχή, καθώς πολλοί Σέρβοι και μικρά παιδιά που ως γνωστόν λατρεύουν το μπάσκετ, αναγνώρισαν την ελληνική ομάδα και τα αστέρια της και έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τους Σλούκα, Ναν, Παπαπέτρου, Λεσόρ και τους υπόλοιπους άσους του Παναθηναϊκού AKTOR και να αποσπάσουν και κάποια αυτόγραφα.

Ο Αταμάν και οι παίκτες του θα προπονηθούν στο βοηθητικό της «Stark Arena» το απόγευμα της Δευτέρας (29/4), αλλά οι αγώνες θα γίνουν στη «Χάλα Πιονίρ», μιας και την Τετάρτη η Παρτιζάν έχει αγώνα για την ABA League.