Βιλντόζα: «Έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τελειώσουμε τη σειρά στο Βελιγράδι»

Λούκα Βιλντόζα

Βιλντόζα: «Έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τελειώσουμε τη σειρά στο Βελιγράδι»

Ηλίας Λαλιώτης 09:59 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 15.05.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για το ταξίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι, ενόψει των αναμετρήσεων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και στάθηκε στη νοοτροπία όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Σε ρυθμούς... Μακάμπι Τελ Αβίβ κινείται ο Παναθηναϊκός AKTOR, που ετοιμάζεται για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο Βελιγράδι απέναντι στην ομάδα του Όντεντ Κάτας. Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη στο Game 2 θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ, με τον βαθμό δυσκολίας να είναι ιδιαιτέρως υψηλός.

Ο Λούκα Βιλντόζα ξεκαθάρισε πως τα δύο παιχνίδια που έρχονται στην Χάλα Πιονίρ θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τους αγώνες στο ΟΑΚΑ, λόγω της απουσίας φιλάθλων, ενώ τόνισε πως εντός των τειχών υπάρχει αυτοπεποίθηση πως μπορεί να γίνει το 2Χ2 στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα:

«Πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό, γιατί παίζουν πραγματικά πολύ καλά και νιώθουν καλά εκεί αλλά κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι και έχουμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια στη σειρά.

Θα είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Στο ΟΑΚΑ ο κόσμος ήταν θορυβώδης, εκεί θα υπάρχει ελάχιστος κόσμος. Δεν θα είναι το ίδιο, αλλά έχουμε κίνητρο να παίξουμε ένα κανονικό παιχνίδι, γιατί παίζουμε Playoffs της Euroleague και είναι μεγάλη ώθηση για εμάς.

Είμαι χαρούμενος που πηγαίνω εκεί. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την Χάλα Πιονίρ, έχω την οικογένεια της κοπέλας μου εκεί, έχω φίλους εκεί. Εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και παιζω Playoffs της Euroleague».