Στο Βελιγράδι χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Στο Βελιγράδι χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 09:48 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 15.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρέθηκε το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, με τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ να μην είναι, όπως αναμενόταν, στην αποστολή.

Αποστολή στο Βελιγράδι

O Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του κρίσιμες μάχες για τα playoffs της EuroLeague, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Final Four του Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν σήμερα (29/4, 11:00) με προορισμό το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μ. Τρίτη (30/4, 20:00) και τη Μ. Πέμπτη (2/5, 21:45) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντέδρασε εξαιρετικά μετά το σοκ της ήττας στο Game 1 του ΟΑΚΑ, που του στέρησε το πλεονέκτημα έδρας, επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς σε μια βραδιά καριέρας του Κώστα Σλούκα και ισοφάρισε σε 1-1.

Πλέον, πάει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς στη «Χάλα Πιονίρ» και ιδανικά να «τελειώσει» εκεί την υπόθεση πρόκριση στο Final Four μετά από 12 χρόνια. Άλλωστε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από μια κανονική διάρκεια όπου έκανε ρεκόρ εκτός έδρας νικών (9 σε 17 ματς).

Στη χειρότερη περίπτωση οι «πράσινοι» θέλουν μια νίκη για να γυρίσουν τη σειρά για 5ο παιχνίδι σε ένα ΟΑΚΑ που δεδομένα θα κοχλάζει, επανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Αταμάν, ωστόσο, έχει μια σημαντική απουσία να αντιμετωπίσει, καθώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετέβη στην πατρίδα του για εξετάσεις, μετά το πρόβλημα που τον άφησε εκτός από το Game 2.

Ο Ισπανός φυσικά και δεν βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή και δεν θα αγωνιστεί στο τρίτο ματς της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως δεν θα είναι διαθέσιμος και στο Game 4 με τους Ισραηλινούς, όπως ξεκαθάρισε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για το Βελιγράδι. Έτσι, τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα καθορίσουν το ακριβές χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ερνανγκόμεθ στην αγωνιστική δράση. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν με 14 παίκτες στην πρωτεύουσα του Βελιγραδίου, καθώς μαζί με την ομάδα βρίσκονται και οι Μωραϊτης, Μαντζούκας και Σαμοντούροβ.