Στο Βελιγράδι χωρίς Μπόλντουιν η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 με Παναθηναϊκό

Στο Βελιγράδι χωρίς Μπόλντουιν η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 με Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 09:29 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 15.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν δεν ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, από το Game 1 στο ΟΑΚΑ και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Βελιγράδι ενόψει του Game 3.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη της ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού AKTOR στη σεζόν. Κι αυτό γιατί το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι που θα κρίνουν πολλά ενόψει συνέχειας.

Το πιο μεγάλο ερώτημα για τη συνέχεια της σειράς είναι η κατάσταση του Ουέιντ Μπόλντουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο Game 1, δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και η συμμετοχή του στο Game 3 της Hala Pionir είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Σε πρώτο πλάνο η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοίμαζε τα πλάνα της χωρίς τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος μάλιστα δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι με την υπόλοιπη αποστολή, συνεχίζοντας το πρόγραμμα με θεραπεία ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Όντεντ Κάτας σε πρώτη φάση καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον χαρισματικό Αμερικανό γκαρντ, που φέτος είναι ο ιθύνων νους της «ομάδας του λαού».

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για την Μακάμπι, με τον Κάτας να περιμένει ως και την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του Μπόλντουιν. Αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, καθώς οι πρωταθλητές Ισραήλ είχαν βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση και στο -πρόσφατο- παρελθόν, βγάζοντας αντίδραση χωρίς τον Αμερικανό στο παρκέ. Κάτι που θέλουν να κάνουν ξανά, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να πάρει το.... πράσινο φως για να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.