Αμφίβολος ενόψει Game 3 ο Μπόλντγουϊν

Ουέιντ Μπόλντγουιν

i

Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Αμφίβολος ενόψει Game 3 ο Μπόλντγουϊν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:33 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 13.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν παραμένει αμφίβολος ενόψει Game 3 για τη Μακάμπι (30/4, 20:00), με τον παίκτη να μην έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να έχει έναν... πονοκέφαλο λιγότερο στο παιχνίδι με την Μακάμπι (30/4, 20:00), το τρίτο της σειράς των Playoffs της Euroleague, με τον Ουέιντ Μπόντγουϊν να είναι αμφίβολος.

Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν δεν ταξίδεψε για το Ισραήλ με την υπόλοιπη αποστολή μετά το Game 2, καθώς μετέβη στην Κροατία, προκειμένου να κάνει εξετάσεις και θεραπείες, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

«Ο Μπόλντγουιν δεν επέστρεψε με την ομάδα από την Αθήνα στο Ισραήλ, αλλά πέταξε για την Κροατία προκειμένου να ακολουθήσει θεραπείες, για να ετοιμαστεί για το υπόλοιπο της σειράς. Η διαθεσιμότητά του για το Game 3 δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει», αναφέρει η Μακάμπι στην ιστοσελίδα της σχετικά με την κατάσταση του Ουέιντ Μπόλντγουϊν.

Θυμίζουμε πως ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν, ο 28χρονος γκαρντ, την φετινή σεζόν μετράει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Euroleague.

«Ελπίζω να χάρηκαν τη νίκη τους στην Μπαρτσελόνα, γιατί η χρονιά τους έχει τελειώσει»

«Ελπίζω να χάρηκαν τη νίκη τους στην Μπαρτσελόνα, γιατί η χρονιά τους έχει τελειώσει»

Ο Ολυμπιακός γύρισε από τη Βαρκελώνη με ένα διπλό και ο Αχιλλέας Μαυροδόντης μεταφέρει όλα τα παρασκήνια από το ταξίδι των Ερυθρόλευκων στην ισπανική πόλη.