Στην Ισπανία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Απίθανο να ταξιδέψει στο Βελιγράδι

Στην Ισπανία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Απίθανο να ταξιδέψει στο Βελιγράδι

Ηλίας Λαλιώτης 18:52 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 27.04.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται στην Ισπανία για εξετάσεις και η συμμετοχή του στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη Πέμπτη (25/4) και πλέον πάει στο Βελιγράδι για να κάνει τις νίκες που χρειάζεται ώστε να κλείσει θέση για το Βερολίνο ή στη χειρότερη περίπτωση να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα.

Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης καθώς μετέβη στην Ισπανία για εξετάσεις, λόγω του προβλήματος που τον άφησε εκτός από το Game 2 του ΟΑΚΑ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα καθορίσουν και το διάστημα της απουσίας του, ωστοσο τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται απίθανο να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο απομένει η επίσημη ενημέρωση από τους «πράσινους».

Καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική απουσία, εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε κάνει σημαντικό step-up τον τελευταίο μήνα και βοηθούσε σε άμυνα κι επίθεση σε σημαντικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι η μόνη «καθαρή» βασική λύση για τη θέση «4», πλέον, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίρνει λίγο χρόνο στο προηγούμενο ματς, τη στιγμή που ο Μαντζούκας έχει μείνει εδώ και μήνες εκτός rotation στην EuroLeague κι αγωνίστηκε μονάχα στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, όταν το ματς με τη Μακάμπι είχε κριθεί.