«Έριξε… πόρτα στη Φενέρ ο Λάρκιν – Πακτωλός χρημάτων και υπογράφει στην Εφές»

Σέιν Λάρκιν

«Έριξε… πόρτα στη Φενέρ ο Λάρκιν – Πακτωλός χρημάτων και υπογράφει στην Εφές»

Χρήστος Τσάλτας 15:52 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 16.05.2024

Ο Σέιν Λάρκιν ετοιμάζεται να ρίξει... άγκυρα στην Πόλη, για χάρη της Αναντολού Εφές, με την πρόταση της Φενέρμπαχτσε να βγαίνει από το κάδρο του.

Σέιν Λάρκιν και Αναντολού Εφές ετοιμάζονται να πορευτούν μαζί για τρία ακόμα χρόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Πόλη και φοράει τη μπλε φανέλα από το 2019, έχοντας εδραιώσει την παρουσία του ως ένας από τους πιο σημαντικούς γκαρντ της σύγχρονης εποχής στην Euroleague.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πόλης εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι πρώτες επαφές για την επόμενη μέρα του έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο ίδιος άλλωστε βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος να διεκδικήσει ένα τεράστιο συμβόλαιο. Το οποίο η Αναντολού Εφές είναι διατεθειμένη να του προσφέρει και με το παραπάνω.

Στο.. κόλπο για την απόκτησή του μάλιστα είχε μπει και η Φενέρμπαχτσε, η οποία βολιδοσκοπούσε τις προθέσεις του και είχε κάνει τις πρώτες επαφές ενόψει καλοκαιριού. Τα πάντα όμως πήραν τον δρόμο τους από νωρίς.

Όπως αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού, ο Λάρκιν ενημέρωσε τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε πως δεν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει, επιλέγοντας να συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη μεν, αλλά για χάρη της Εφές.

Το συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς φτάνει σε διάρκεια 3 ετών με απολαβές που αγγίζουν τα 12 εκατ. ευρώ (4 τον χρόνο), σε μια ξεκάθαρη κίνηση-δήλωση προθέσεων από τους δις πρωταθλητές της Euroleague να κρατήσουν τον ηγέτη τους στις τάξεις τους και τα επόμενα χρόνια.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο στούντιο του Sportal για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, Σλούκα & Γκουαρντιόλα!