«Καμπάνα» σε Τζόουνς και Μπολομπόι για τον τσακωμό στο Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας

«Καμπάνα» σε Τζόουνς και Μπολομπόι για τον τσακωμό στο Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας

Γιάννης Πάλλας 17:47 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 17.04.2024

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε η Euroleague τους Ταϊρίκ Τζόουνς και Τζόελ Μπολομπόι για το επεισόδιο τους στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο τσακωμός του Ταϊρίκ Τζόουνς με τον Τζόελ Μπολομπόι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τον Ερυθρό Αστέρα τους έστειλε στο... ταμείο για να πληρώσουν το... μάρμαρο.

Οι δυο παίκτες τιμωρήθηκαν από την Euroleague για την συμπεριφορά τους και θα πληρώσουν χρηματικό πρόστιμο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα τη γλίτωναν.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο αθλητικός δικαστής της Euroleague τους επέβαλλε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον σέντερ της τουρκικής ομάδας και 2.500 ευρώ στον σέντερ του Ερυθρού Αστέρα.

Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή επέβαλε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην Παρτίζαν για το άναμμα πυρσών στον αγώνα με τη Βαλένθια.

Καμία συμπεριφορά δεν μένει ατιμώρητη στην Euroleague και αυτό φάνηκε μετά την ποινή στον Μίλος Τεόντοσιτς για την επίθεση στον Ισπανό διαιτητή Χουάν Κάρλος Γκαρσία, στο χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε και στους Τζόουνς-Μπολομπόι.