Για έλλειψη σεβασμού τιμώρησε η Euroleague τον Μίλος Τεόντοσιτς του Ερυθρού Αστέρα

Για έλλειψη σεβασμού τιμώρησε η Euroleague τον Μίλος Τεόντοσιτς του Ερυθρού Αστέρα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:31 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 17.04.2024

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, απλώς στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Euroleague τιμώρησε τον Σέρβο γκαρντ για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Για τον Ερυθρό Αστέρα η ευρωπαϊκή σεζόν ολοκληρώθηκε με έναν καθόλου τιμητικό τρόπο. Κι ενώ είχε αποκλειστεί προ πολλού από την post season, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, κόντρα στην Αναντολού Εφές, βίωσε την μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της ιστορίας του. Έχασε με 45 πόντους διαφορά στην Κωνσταντινούπολη και πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας ο Μίλος Τεόντοσιτς αποβλήθηκε.

Πριν αποβληθεί είχε... πάρει στο κυνήγι τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Χουάν Κάρλος Γκαρσία, επειδή διαφώνησε με μία απόφασή του. Ο εκνευρισμός του ήταν έντονος από την εξέλιξη του αγώνα και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Τώρα, μέρες μετά, ενημερώθηκε και αυτός και ο Ερυθρός Αστέρας, πως πέραν από τα 15.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει στη διοργάνωση, τιμωρείται και με αποκλεισμό για δύο αγώνες, που μεταφέρεται για τη σεζόν 2024-25.

Η Βιλερμπάν εμπιστεύεται τον Πιερίκ Πουπέ: Προσέφερε διετές συμβόλαιο στον Γάλλο προπονητή
EUROLEAGUE

12:31 - 17.04.2024

Η Βιλερμπάν εμπιστεύεται τον Πιερίκ Πουπέ: Προσέφερε διετές συμβόλαιο στον Γάλλο προπονητή

Με τον Πιερίκ Πουπέ στον πάγκο της θα συνεχίσει η Βιλερμπάν, που προσέφερε στον 39χρονος Γάλλο κόουτς νέο συμβόλαιο και θα είναι ο head coach της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Βέβαια, πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η παραμονή των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου στο πρόγραμμα της Euroleague, αλλά και η παρουσία του Τεόντοσιτς στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επειδή όμως, και τα δύο αναμένεται να συμβούν, τότε η τιμωρία του 37χρονου είναι ξεκάθαρη και θα εφαρμοστεί κανονικά.

Για τον Τεόντοσιτς η πρώτη του σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, την αγαπημένη ομάδα των παιδικών του χρόνων, ήρθε στα... τελειώματα της καριέρας του και στην Euroleague φέτος σε 27 αγώνες κατέγραψε στην στατιστική του 9,4 πόντους και 5,9 ασίστ μέσο όρο. Έμεινε εκτός για αρκετά ματς λόγω τραυματισμών, αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ φέτος. Ίσως του χρόνου!