H Αναντολού Εφές δίνει τρία εκατομμύρια το χρόνο στον Λάρκιν για να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη
i

© Euroleague Basketball

H Αναντολού Εφές δίνει τρία εκατομμύρια το χρόνο στον Λάρκιν για να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη

Γιώργος Γαβριλάκης 14:23 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 19.04.2024

Οι φήμες περί αποχώρησης του Σέιν Λάρκιν από την Αναντολού Εφές, κάνουν τους Τούρκους πιο αποφασιστικούς και σύμφωνα με αναρτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων, ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη στα χέρια του μία πρόταση ανανέωσης διάρκειας δύο ετών και συνολικά έξι εκατομμυρίων δολαρίων...

Την πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη το έκανε για την Μπασκόνια τη σεζόν 2016-17. Είχαν προηγηθεί τρία χρόνια του στο ΝΒΑ και εκεί επέστρεψε το καλοκαίρι που αποχώρησε από την Βιτόρια, την Ισπανία και γενικά την Ήπειρο.

Το 2017-18 ο Σέιν Λάρκιν αγωνίστηκε με τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά πέρασε ξανά τον Ατλαντικό το καλοκαίρι του 2018 και από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και φορά τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

Ποιος είναι ο MVP της φετινής Euroleague; Ένας πληροί όλα τα κριτήρια και ελάχιστα απειλείται! (vids)
EUROLEAGUE

10:43 - 19.04.2024

Ποιος είναι ο MVP της φετινής Euroleague; Ένας πληροί όλα τα κριτήρια και ελάχιστα απειλείται! (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς είναι (σχεδόν) αδύνατο να χάσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της Euroleague για την κανονική διάρκεια της σεζόν και θα είναι το πρώτο της καριέρας του. Ο Καμπάτσο, ο Μπάλντγουιν, ο Λεσόρ ή ο Ναν θα μπορούσαν να έχουν τύχη, αν δεν υπήρχε ο 34χρονος γκαρντ της Μονακό...

Έχει κατακτήσει δύο φορές με τον τούρκικο σύλλογο της κορυφή της Euroleague (2021 και 2022), είναι συστηματικά ένας από τους πιο επικίνδυνους σκόρερ για κάθε αντίπαλο και σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος.

Η Εφές όμως, δεν σκοπεύει να τον αποχωριστεί. Τουλάχιστον όχι χωρίς να δώσει τη «μάχη» της, δηλαδή να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Αναμένεται κορυφαίοι σύλλογοι να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και να κάνουν ισχυρές προτάσεις για να τον «κλέψουν», αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από Ιταλούς δημοσιογράφους και αναδείχθηκαν πρώτα από τον Ματέο Αντρεάνι, η νυν ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο. Αρκεί να δούμε αν θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει ο Αντρεάνι, η πρόταση του έχει γίνει ήδη και «η Εφές προσφέρει διετή επέκταση του συμβολαίου του Λάρκιν με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν τα τρία εκατομμύρια δολάρια». Πρόκειται δηλαδή «για μία δυναμική προσπάθεια να τον κρατήσει στην ομάδα της και είναι αισιόδοξη γι' αυτό».

Την τρέχουσα ευρωπαϊκή αγωνιστική σεζόν, η Αναντολού Εφές αποκλείστηκε στα Play In μετά την εντός έδρας ήττα της από την Βίρτους Μπολόνια, ενώ ο 32χρονος γκαρντ σε 35 αγώνες κατέγραψε στην στατιστική του 16,8 πόντους και 5,1 ασίστ μέσο όρο.