Πρόταση - μαμούθ της Εφές σε Λάρκιν - Τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στην Ευρώπη!

Σέιν Λάρκιν

Πρόταση - μαμούθ της Εφές σε Λάρκιν - Τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στην Ευρώπη!

Χρήστος Τσάλτας 17:21 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 24.04.2024

Η Αναντολού Εφές κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Σέιν Λάρκιν στην Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας ένα συμβόλαιο που φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο Σέιν Λάρκιν τα τελευταία πέντε χρόνια είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Αναντολού Εφές, ως ένας γκαρντ με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και μοναδική επίδραση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Για το λόγο αυτό οι πρωταθλητές Τουρκίας επιθυμούν την παραμονή του στην Πόλη και τα επόμενα χρόνια.

Το καλοκαίρι ο 31χρονος γκαρντ βγαίνει στην αγορά και ως free agent ο πρώτος στόχος του είναι να βρει το μέγιστο δυνατό συμβόλαιο. Είτε αυτό είναι στην Αναντολού Εφές, είτε σε κάποια άλλη ομάδα της Ευρώπης. Ήδη άλλωστε η Φενέρμπαχτσε επιθυμεί την απόκτησή του και παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του.

H Αναντολού Εφές δίνει τρία εκατομμύρια το χρόνο στον Λάρκιν για να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη
EUROLEAGUE

14:23 - 19.04.2024

H Αναντολού Εφές δίνει τρία εκατομμύρια το χρόνο στον Λάρκιν για να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη

Οι φήμες περί αποχώρησης του Σέιν Λάρκιν από την Αναντολού Εφές, κάνουν τους Τούρκους πιο αποφασιστικούς και σύμφωνα με αναρτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων, ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη στα χέρια του μία πρόταση ανανέωσης διάρκειας δύο ετών και συνολικά έξι εκατομμυρίων δολαρίων...

Την ίδια ώρα όμως, στην Εφές είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν στις τάξεις τους τον χαρισματικό γκαρντ και μάλιστα ετοιμάζονται να... σπάσουν τον κουμπαρά τους προκειμένου να τον κρατήσουν στις τάξεις τους και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα οι πρώτες επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει, με την αρχική πρόταση της ομάδας του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να φτάνει στα 3 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση αυτή όμως ανέβηκε ακόμα περισσότερο, κάτι που δείχνει τις διαθέσεις της Εφές να κρατήσει τον Αμερικανό πλέι μέικερ στις τάξεις της για τα επόμενα χρόνια. Αυτό γιατί η νέα πρόταση των πρωταθλητών Τουρκίας φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ το χρόνο, ένα ποσό που πολύ δύσκολα μπορούν να πλησιάσουν οι ανταγωνιστές της. Κάτι ου φέρνει αυτόματα στην pole position την Εφές, ώστε να κρατήσει στις τάξεις της τον χαρισματικό γκαρντ.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs